Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 21 березня 2021, 17:41
1104
0

Лестер - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

Команди визначать володаря путівки до півфіналу

| Оновлено 21 березня 2021, 17:41
1104
0
Лестер - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
Premierleague

У неділю, 21 березня, у Лестері на полі «Кінг Пауер Стедіум» відбудеться матч 1/4 фіналу Кубка Англії, у якому «Лестер» прийме «Манчестер Юнайтед».

«Лестер»

Команда Брендона Роджерса на своєму кубковому шляху у цьому сезоні вже здобула дві виїзні та одну домашню перемоги. У 1/32 фіналу «лисиці» у гостях впевнено розібралися зі «Сток Сіті», забивши чотири голи без відповіді. Потім також на виїзді був повалений «Брентфорд» - 3:1. У 1/8-й «Лестер» грав на своєму полі з «Брайтоном», і здобув підсумкову перевагу лише у компенсований час зустрічі, коли єдиним голом відзначився Іхеаначо - 1:0.

Паралельно з участю у Кубку Англії підопічні Роджерса в англійській Прем'єр-лізі впевнено утримують за собою позицію у топ-4, що гарантує команді вихід до групи Ліги чемпіонів. У 29-ти проведених поєдинках вона набрала 56 очок, здобувши 17 перемог при 5 нічиїх та 7 поразках.

На сьогодні у «лисиць» йде у АПЛ серія з трьох матчів без поразок. 28 лютого вдома вони програли «Арсеналу» (1:3), після чого на виїзді поділили очки із «Бернлі» (1:1), потім також у гостях переграли «Брайтон» (2:1) і минулого вікенду - 14 березня - вдома розбили «Шеффілд Юнайтед» (5:0).

«Манчестер Юнайтед»

Команда Уле-Гуннар Сульшера, як і «Лестер», теж має три перемоги у нинішньому розіграші Кубка Англії. Ось тільки всі вони були нею здобуті в рідних стінах. На стадії 1/32 фіналу на «Олд Траффорд» капітулював «Вотфорд» (1:0), потім там же прийшла черга здатися «Ліверпуля» (3:2), а у 1/8-й в лігві «червоних дияволів» пав «Вест Ґем» (1: 0), який пропустив вирішальний гол від Мактомінея на 97-й хвилині поєдинку.

У таблиці чемпіонату Англії «Манчестер Юнайтед» на трохи випереджає «Лестер». Він йде на другій позиції із 57 очками після 29 матчів (16 перемог, 9 нічиїх, 4 поразки). У АПЛ підопічні Сульшера наразі йдуть на серії з 9 матчів без поразок. Програвши востаннє 27 січня вдома «Шеффілд Юнайтед» (1:2), вони потім здобули 4 перемог при 5 нічиїх.

Зауважимо, що в середині поточного тижня манкуніанці змогли успішно пройти стадію 1/8 фіналу у розіграші Ліги Європи. Після домашньої нічиєї 1:1 вони на полі «Мілана» здобули перемогу 1:0, яка гарантувала їм місце серед восьми найкращих кампанії.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою у всіх турнірах 30 матчів. У двох поєдинках переміг «Лестер», у 20-ти - «Манчестер Юнайтед». 8 зустрічей завершилися миром.

У поточному сезоні вони провели віч-на-віч одну зустріч у рамках 15 туру АПЛ. 26 грудня 2020 року поєдинок на «Кінг Пауер Стедіум» приніс нічию 2:2.

Орієнтовні склади:

«Лестер»: Шмейхель, Фофана, Еванс, Сеюнджю Чаглар, Кастань, Ндіді, Тілеманс, Томас, Перес, Варді, Іхеаначо.

«Манчестер Юнайтед»: Хендерсон, Шоу, Магуайр, Лінделеф, Ван-Біссака, Мактоміней, Фред, Погба, Бруну Фернандес, Джеймс, Грінвуд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 2.41 по лінії Parimatch.

21 лютого, неділя

«Лестер» - «Манчестер Юнайтед»
Лестер. «Кінг Пауер Стедіум». Початок - о 19:00
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 1:2

 

 
  • 3.10
  • 3.35
  • 2.41
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину
Хокей | 18 квітня 2024, 16:46 11
ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину

Українські хокеїсти закинули 7 шайб

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.