Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 21 березня 2021, 14:42
1177
0

Челсі – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

Будь-який трофей у «Челсі» автоматично зробить дебютний сезон Тухеля в АПЛ надуспішним

| Оновлено 21 березня 2021, 14:42
1177
0
Челсі – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Останні вихідні перед стартом кваліфікації до чемпіонату світу-2022 в Англії вирішили провести під наголосом змішаних кубкових змагань. Поки одні команди беруть участь у Прем'єр-лізі, інші спробують щастя в баталіях національного Кубку. До категорію останніх можна долучити лондонський «Челсі» і «Шеффілд Юнайтед», яких у рамках турнірної таблиці чемпіонату розділяє ціла прірва, проте в найбільш стародавньому змаганні в історії світового футболу такі категорії втрачають будь-яку вагу.

«Челсі»

Томас Тухель підняв «синіх» із колін. Про це вже можна досить відкрито заявляти, не остерігаючись при цьому жодним чином применшити або перебільшити досягнення німецького фахівця на посаді головного тренера лондонського клубу. «Пенсіонери» в останніх поєдинках «епохи Лампарда» більше відчували страждання, ніж безпосередньо грали в футбол, тому й полегшення обстановки навколо команди виглядає з боку настільки значним. Однак, необхідно віддати належне й англійцю – перемоги над «Моркам» (4:0) і «Лутон Таун» (3:1) на попередніх стадіях належать його тренерському розуму.

Нині «Челсі» грає зовсім в інший футбол, ніж це було за Лампарда, однак від фанатів іноді надходить критика стосовно того, що матчі їхньої улюбленої команди недостатньо результативні. Кумедно спостерігати за подібними реакціями, із огляду на той факт, що «сині» не програють уже більше двох місяців, хоча в кінці минулого року якщо і перемагали, то цей успіх можна було святкувати аж до закінчення наступної серії поразок. Але на поточний момент сезону про цей сумний період уже всі благополучно забули, і для «пенсіонерів» актуальною є боротьба відразу на три фронти. Забагато, як для перевантаженого сезону, але щось підказує, що Тухелю лише приносить задоволення працювати за таких умов.

«Шеффілд Юнайтед»

Команда під керівництвом Пола Хекінгботтома з максимально можливою, але все ще не абсолютною, ймовірностю залишить «еліту» англійського футболу за підсумками поточного сезону. Питання полягає тільки в тому, коли ми про це дізнаємося остаточно. «Клинки» показали ознаки життя в чотирьох матчах АПЛ 2021 року, але це всього лише дозволило їм набрати 14 очок, і не залишитися з ганебними двома пунктами в підвалі турнірної таблиці. Є два досягнення, на які ще може реально претендувати «Шеффілд Юнайтед». Це відхід з останнього рядка на передостанній, і хоч якісь успіхи в Кубку Англії.

Будемо чесні, обидва ці завдання на поточний момент сезону знаходяться в області фантастики, але ніхто не заважає команді Хекінгботтома викластися на один окремо взятий матч кубкового змагання, і вибити явного фаворита. Однак, додаткова проблема у цьому контексті полягає також і у відсутності психології переможців у команди в матчах проти серйозних опонентів. Принизливі 0:5 від «Лестера» на минулих вихідних оптимізму в цьому плані явно не додають. І це ми ще не говоримо про очні баталії цього сезону проти «Челсі», у яких було пропущено вже шість м'ячів.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Шеффілд Юнайтед», і завершилася перемогою «Челсі» з рахунком 2:1.

«Челсі» має впевнену статистику виступів у домашніх поєдинках у поточному сезоні. Команді не завжди вдається досягати максимального результату, але при цьому її фанати лише двічі йшли від телеекранів з абсолютно відсутнім настроєм. Та й то, після матчів проти найбільш ймовірного майбутнього і діючого чемпіонів країни.

У статистиці «Шеффілд Юнайтед» складно відрізнити гостьові матчі від домашніх через велику частку співпадінь у їхніх результатах. «Клинки» не можуть вразити ворота суперників за межами рідного стадіону вже чотири матчі поспіль, і мають усі шанси продовжити цю невдалу серію.

Орієнтовні склади

«Челсі»: Аррісабалага – Емерсон, Зума, Рюдігер, Чілвелл – Гілмор, Канте – Хадсон-Одоі, Пулішіч, Зійех – Вернер.

«Шеффілд Юнайтед»: Рамсдейл – Брайан, Башем, Болдок – Лав, Флек, Ландстром, Богл – Муссе, Шарп, Брюстер.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку команда Тухеля зробить крок у наступний раунд, але обов'язкова для кубкових матчів проти свідомо більш слабких суперників ротація позначиться на надійності в її обороні. За таких умов, ставка «Обидві команди заб'ють і переможе Челсі» за 3,45 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

21 березня, неділя

Челсі – Шеффілд Юнайтед
Лондон. «Стемфорд Бридж». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 4:1
 
  • 1.22
  • 6.25
  • 13.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Багатомільйонний невдаха Ман Юнайтед назвав тен Хага «лисим яйцеголовим»
Футбол | 07 травня 2024, 11:41 9
Багатомільйонний невдаха Ман Юнайтед назвав тен Хага «лисим яйцеголовим»

Антоні може бути виключений зі складу «червоних дияволів» до кінця сезону

Чекати гучні трансфери? Відомо, який у Жирони буде бюджет у сезоні 2024/25
Футбол | 07 травня 2024, 15:13 1
Чекати гучні трансфери? Відомо, який у Жирони буде бюджет у сезоні 2024/25

Бюджет каталонського клубу становитиме приблизно 100 мільйонів євро

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.