Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 березня 2021, 21:38
1105
0

Реал Сосьєдад - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонці спробують втретє в сезоні обіграти сан-себастьянців

| Оновлено 21 березня 2021, 21:38
1105
0
Реал Сосьєдад - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
FC Barcelona

У неділю, 21 березня, у Сан-Себастьяні на полі стадіону «Аноета» відбудеться матч 28 туру іспанської Примери, в якому «Реал Сосьєдад» прийме «Барселону».

«Реал Сосьєдад»

Команда Іманола Альгуасіля в таблиці чемпіонату Іспанії займає 5 місце. В її активі 45 очок після 27 проведених матчів (12 перемог, 9 нічиїх, 6 поразок). У таблиці сезону за досягненнями у рідних стінах сан-себастьянці займають 6-е місце. У 13 зіграних вдома зустрічах вони набрали 23 пункти, здобувши 6 перемог при 5 нічиїх та двох поразках.

У рамках національного чемпіонату «Реал Сосьєдад» на своєму полі в останнє програвав 22 грудня, коли поступився «Атлетіко» - 0:2. Однак нещодавно, а точніше - 18 лютого, «біло-блакитні» в рідних стінах були крупно биті «Манчестер Юнайтед» у першій грі 1/16 фіналу Ліги Європи (0:4), що, як виявилося, зумовило їх подальший виліт з турніру.

В цілому ж, підопічні Альгуасіля підходять до матчу, маючи у пасиві поразку у попередньому турі Примери на виїзді від «Гранади» (0:1). До цієї невдачі вони відразу у семи зустрічах поспіль гіркоти невдач не знали - 4 перемоги та 3 нічиї.

«Барселона»

Команда Рональда Кумана в гості до сан-себастьянців відправиться у статусі другої команди таблиці іспанського чемпіонату. У 27 матчах вона набрала 59 очок (18 перемог, 5 нічиїх, 4 поразки). За успіхам на виїзді у «синьо-гранатових» третій по Примері показник - 28 пунктів після 13 зіграних поєдинків (9 перемог, 1 нічия, 3 поразки).

На сьогодні у «Барселони» триває виїзна переможна серія, яка налічує 8 матчів. В останній раз вона оступилася у гостях 5 грудня минулого року, коли програла 0:1 «Кадису». До слова, після того фіаско «блаугранас» не програють не тільки поза рідним «Камп Ноу», а й взагалі, маючи серію з 17 поєдинків без поразок (14 перемог, 3 нічиї). У чотирьох крайніх зустрічах хлопці Кумана добилися перемог, обігравши по черзі «Ельче» (3:0 вдома), «Севілья» (0:2 в гостях), «Осасуна» (2:0 на виїзді) та «Уеску» (4:1 вдома).

Втім, не все так гладко у «Барселони» останнім часом. Нагадаємо, 10 лютого вона програла у гостях «Севільї» (0:2) у першому матчі півфіналу Кубка Іспанії, правда вдома у матчі-відповіді взяла реванш 3:0 та пройшла до фіналу. А 16 лютого «синьо-гранатових» у рідних стінах у матчі 1/8-ї Ліги чемпіонів розбив «ПСЖ» (1:4), чим заклав основу під свій подальший вихід у наступний етап (зустріч-відповідь у Парижі, згадаємо, принесла нічию 1:1).

Історія зустрічей

Суперники провели між собою у чемпіонаті Іспанії 62 матчів. На рахунку у «Реал Сосьєдаду» 10 перемог, «Барселона» виграла у 38 поєдинках. 14 зустрічей завершилися внічию.

Зустріч першого кола поточного сезону у Примері, яка відбулася 16 грудня в столиці Каталонії, завершилася перемогою господарів з рахунком 2:0.

До слова, 13 січня цього року команди з'ясовували стосунки між собою у півфіналі Суперкубка Іспанії. Основний та додатковий час завершилися внічию 1:1, а у серії післяматчевих 11-метрових перемогла «Барселона» - 3:2.

Орієнтовні склади:

«Реал Сосьєдад»: Реміро, Горосабель, Субельдіа, Ле Норман, Монреаль, Давід Сільва, Ільярраменді, Меріно, Порту, Ісак, Оярсабаль.

«Барселона»: тер Штеген, Де Йонг, Ленгле, Мінгуеса, Альба, Педрі, Бускетс, Дест, Дембеле, Мессі, Грізманн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.01 по лінії Parimatch.

21 лютого, неділя

«Реал Сосьєдад» - «Барселона»
Сан-Себастьян. Стадіон «Аноета». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 0:2

 

 
  • 3.55
  • 3.90
  • 2.01
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.