Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 20 березня 2021, 18:52
4315
1

Україна – Люксембург. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу

Наші гандболістки зіграють з господарками турніру

| Оновлено 20 березня 2021, 18:52
4315
1
Україна – Люксембург. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу
facebook ФГУ

Поєдинок Україна - Люксембург відбудеться в суботу, 20 березня, в Люксембурзі. Початок зустрічі о 19:00 за київським часом.

Після вчорашнього фіаско у грі зі збірною Словаччини наша збірна вичерпала свій ліміт поразок на першій стадії відбору на найближчу світову першість. Тепер підопічним Бориса Чижова необхідно вигравати два матчі з двох для того, щоб забезпечити собі одну з двох путівок до наступного раунду.

Зустріч проти наших територіальних сусідок для України провальною не назвеш, але і в актив її занести, звичайно, не можна. Майже весь перший тайм наші дівчата лідирували в рахунку і лише під завісу першої тридцятихвилинки пропустили ривок від словачок - 4:0, який суттєво вдарив по нашій збірній і дозволив Словаччині відіграти відставання і піти на перерву з мінімальним лідерством - 14:13. Друга половина гри пройшла за переваги словачок. Наші суперниці швидко втекли в невеликий відрив і майже весь час, що залишився, тримали українок на відстані трьох-чотирьох м'ячів. Фінальна сирена зафіксувала перемогу збірної Словаччини з рахунком - 31:28.

Серед персоналій в українській збірній за підсумками матчу зі Словаччиною можна виділити тільки Лесю Смолінг. Ліва напівсередня нашої збірної стала найрезультативнішою гандболісткою зустрічі, зумівши дев'ять разів засмутити своїх суперниць. За підсумками першого туру кваліфікації Леся Смолінг займає третє місце в списку бомбардирів усього відбіркового турніру.

Наступним суперником нашої національної команди стане збірна Люксембургу. Команда з Бенілюксу відноситься до справжньої гандбольної екзотики і дуже далека від будь-яких досягнень. У різних відборах на чемпіонати світу та Європи наші сьогоднішні суперниці припиняють боротьбу ще на ранніх етапах, але іноді можуть піднести несподіваний результат з командами схожого рівня.

Так, у відборі на минулий Чемпіонат Європи-2020 дівчата з Люксембургу не змогли пройти попередній етап кваліфікації, зазнавши двох розгромних поразок від збірних Ізраїлю та Греції. Однак змогли піднести справжню локальну сенсацію, обігравши з рахунком 27:24 збірну Фінляндії. Щоб зрозуміти всю ступінь несподіванки такого результату, досить сказати, що букмекерські коефіцієнти на перемогу збірної Люксембургу в тому поєдинку в середньому вимірювалися у співвідношенні 20:1.

Кваліфікацію на Чемпіонат світу-2021 команда Люксембургу розпочала поєдинком проти ізраїльтянок і змогла виступити в ньому досить непогано як для свого рівня. Господарки відбіркового турніру були далекі від перемоги, але й розгромити себе також не дозволили. Підсумкова перевага збірної Ізраїлю склала всього чотири м'ячі - 22:18.

Навіть в нинішньому не ідеальному складі Україна за своїм кадровим потенціалом набагато сильніша за своїх найближчих суперниць і є явним фаворитом зустрічі. Втім, до будь-якого опонента треба ставитися з повагою і не виходити на гру з шапкозакидальними настроями. Матч проти збірної Люксембургу має допомогти українській збірній перевести дух після поразки від Словаччини та підготуватися до вирішального поєдинку кваліфікації проти збірної Ізраїлю. Ні про який інший підсумковий результат, крім перемоги наших дівчат, в сьогоднішній грі навіть думати не хочеться.

Команди

Ігри

Перемоги

Нічиї

Поразки

М´ячі

Різниця

Очки

1. Ізраїль

1

1

0

0

22:18

+4

2

2.Словаччина

1

1

0

0

31:28

+3

2

3. Україна

1

0

0

1

28:31

-3

0

4.Люксембург

1

0

0

1

18:22

-4

0

20 березня

Словаччина – Ізраїль

Україна – Люксембург

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Україна - Люксембург.

Прогноз Sport.ua: перемога збірної України.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Галичанка зазнала 14-ї поспіль поразки в чемпіонаті Польщі
Інші види | 22 квітня 2024, 21:40 0
Галичанка зазнала 14-ї поспіль поразки в чемпіонаті Польщі

У львівської команди вперше за довгий час з'явилася Діана Дмитришин

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bismuth
Должны делать +7-8 или ганьба...