Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 20 березня 2021, 14:17
366
0

Себастьян САМУЕЛЬСОН: «Провів спринт ідеально»

Шведський біатлоніст – про завоювання срібної медалі

| Оновлено 20 березня 2021, 14:17
366
0
Себастьян САМУЕЛЬСОН: «Провів спринт ідеально»
Getty Images/Global Images Ukraine. Себастьян Самуельсон

Біатлоніст збірної Швеції Себастьян Самуельсон прокоментував друге місце в спринті на десятому етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.

«Дуже радий! Приємно виступати на домашньому стадіоні, хоч і без уболівальників на трибунах. Задоволений своєю гонкою! Я провів її ідеально, особливо порадувала робота на першому вогневому.

Знав, що на виході зі стрільбища Хофер випереджав мене на 5 секунд, а Лукас - суперник не з простих. Я намагався бігти з усіх сил. Мені пощастило, в декількох секундах переді мною йшов Дале. Я швидко його наздогнав і біг за ним майже до самого фінішу. Мені говорили, що по ходу кола відставання до Лукаса скорочувалося до трьох секунд, але випередити його я так і не зміг. Боротьба була важкою, та я радий другому місцю.

Після етапу в Нове-Мєсто я переживав, що по приїзду додому занадто розслаблюсь, адже сезон добігає кінця, з'являються думки про відпочинок на канікулах. Але в цей раз виступ на рідному стадіоні підбадьорив мене. Я все ще сфокусований на гонках, і добре відновлююся вдома. Це ідеально.

Так, в переслідуванні я планую швидко наздогнати Лукаса, але, думаю, він розуміє, що виходити вперед на першому колі я не маю наміру. З нетерпінням чекаю приємної пробіжки до першого вогневого», - сказав Самуельсон.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.