Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 березня 2021, 16:47
1506
0

Вест Хем – Арсенал. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 29-го туру Прем'єр-ліги

| Оновлено 21 березня 2021, 16:47
1506
0
Вест Хем – Арсенал. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 29-го туру Прем'єр-ліги Англії «Вест Хем» – «Арсенал»:

«Вест Хем» 2021 рік розпочав успішно, вигравши шість матчів поспіль. Але потім «молотобійці» поступилися «Ліверпулю» (1:3). Також у лондонців не виходить здобувати результат з командами з Манчестера. Вони двічі програли Юнайтед (0:1 і 0:1), а також Сіті (1:2). «Вест Хем» йде п'ятим в АПЛ, але за втраченими очками знаходиться в першій четвірці. «Молотобійці» будуть вести боротьбу за єврокубки.

А «Арсенал» має шанс потрапити в Лігу чемпіонів, перемігши в Лізі Європи, де вони дійшли до чвертьфіналу. Лондонцям доведеться зіграти з празькою «Славією». Амбіції у «канонірів» великі, але в цьому сезоні в четвірку АПЛ вони не потраплять, оскільки зараз вони йдуть лише десятими.

«Арсенал» мало пропускає і має сильний атакуючий потенціал. Хоча забиває мало, маючи в розпорядженні таких виконавців, як Обамеянг, Ляказетт, Пепе, Сака, Вілліан. Тренерський штаб Артети не використовує повною мірою свій атакуючий потенціал. Вони більше змушують своїх футболістів виконувати чорнову роботу, щоб було менше загроз біля їхніх воріт. Але в такому випадку не виходить багато забивати. З такими топовими нападниками «Арсенал» повинен забивати більше за всіх в АПЛ.

Для «Арсенала» зараз кожен матч вирішальний, вони не можуть зараз собі дозволити грати внічию. Думаю, що обидві команди на цей матч налаштуються, як на фінал Ліги чемпіонів, не бажаючи грати внічию.

Але «Арсенал» все-таки ближче до перемоги. Позитивно, що вони далі пройшли в Лізі Європи, хоч у другому матчі і поступилися «Олімпіакосу» (0:1). Перемога в Греції 3:1 дозволила їм вийти в чвертьфінал. Але «Вест Хем» не грає в єврокубках, і він свіже.

Але я ближче схиляюся до перемоги «канонірів». Хоч наш Андрій Ярмоленко і грає за «Вест Хем», потенціал «Арсеналу» все одно вище. Мойес, як тренер досвідченіший і класніший за молодого Артету, тактично Девід може переграти свого опонента, але кадровий склад «Арсеналу» сильніше!», – вважає Грозний.

Матч «Вест Хем» – «Арсенал» відбудеться 21 березня. Початок зустрічі – о 17:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.