Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 березня 2021, 12:06
1039
0

Фулгем – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Аутсайдер вже на грані виходу з тривожної зони, проте середняк ще не визначився зі своєю долею

| Оновлено 20 березня 2021, 12:06
1039
0
Фулгем – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Двадцять дев'ятий тур Англійської Прем'єр-ліги продовжиться поєдинком, у якому зійдуться аутсайдер турнірної таблиці, який є охочим до набраних очок, і міцний середняк, який більше за усе на світі любить грати в розкутий футбол.

«Фулгем»

Підопічні Скотта Паркера нещодавно доклали руку до побиття чинного чемпіона на «Енфілді» з боку команд-учасниць «елітної» першості поточного сезону (1:0), однак слідом у календарі у «коттеджерів» стояло протистояння проти «Манчестер Сіті». Із колективом Хосепа Гвардіоли представникові зони вильоту впоратися так і не вдалося (0:3), тому «Ньюкасл» зміг із гордістю від чергового завойованого балу ще на один крок віддалитися від підвалу турнірної таблиці.

Головною проблемою «Фулгема» у фінальній частині сезону стане напружений графік зустрічей із досить сильними суперниками, тому колектив Паркера просто зобов'язаний у найближчі тури робити максимально можливий доробок для збереження прописки в «еліті». У іншому випадку, уже після другої паузи на матчі національних збірних клубу доведеться пережити справжню лавину з важких поєдинків.

«Лідс»

Своє повернення до АПЛ команда Марсело Б'єлси вже точно не зможе увінчати гучним досягненням, хоча навіть потенційна зона єврокубків для «павичів» не буде виглядати недосяжною в найбліжому майбутньому. З іншого боку, а чи захоче сам «Лідс» квапити розвиток подій, і відразу перевантажувати свій і без того важкий процес адаптації серед найсильніших команд країни. Більш вигідною перспективою для команди бачиться боротьба за місце в середині турнірної таблиці, і завдяки щасливому випадку команда з графства Вест-Йоркшир якраз знаходиться на рівновіддаленій дистанції від зон вильоту та єврокубків.

Чи буде прагнути до перемоги на полі одного з аутсайдерів «Лідс»? Безумовно! Протистояння проти представників лідируючої групи в минулих турах для команди Б'єлси вийшли невдалими, тому від пониження статусу опонентів «павичі», в першу чергу, сподіваються розжитися дорогоцінними очками. При цьому, «білим» ще й пощастило з найближчими переслідувачами, у яких також намітилася невдала смуга в звітний період.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Лідс Юнайтед», і завершилася перемогою «павичів» з рахунком 4:3.

На підставі підбору суперників у декількох попередніх домашніх протистояннях, «Фулгему» точно не можна було позаздрити. Команда Паркера зіграла проти практично усього футбольного бомонду країни, показавши відповідні негативні результати. Єдина перемога припала на матч «за життя» проти «Шеффілд Юнайтед» (1:0).

В останніх трьох гостьових матчах «Лідс» очок не набирав, хоча у більшості протистоянь проти прямих конкурентів свого наступного опонента незмінно перемагав. При цьому, Б'єлса на чужому полі змушує свою команду користуватися тактикою «випаленої землі», і не дозволяє зводити поєдинки до нічиєї.

Орієнтовні склади

«Фулгем»: Ареоля – Айна, Адарабіойо, Андерсен, Тете – Леміна, Рід, Ангісса – Лофтус-Чик – Лукман, Кавалейру.

«Лідс»: Месліє – Аліоскі, Стрюйк, Льоренте, Ейлінг – Філліпс – Харрісон, Даллас, Робертс, Рафінья – Бамфорд.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку обом командам захочеться оформити забитий м'яч, проте їхні бажання перемогти нікуди від цього не дінуться. За таких умов, ставка «Обидві заб'ють і матч завершиться перемогою однієї з команд» за 2,70 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

19 березня, п'ятниця

Фулгем – Лідс
Лондон. «Крейвен Коттедж». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

 
  • 2,60
  • 3,30
  • 2,80
Сделать ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне
Футбол | 11 травня 2024, 02:23 0
ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне

У гостей забили: Фраттезі, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартінес та Тюрам

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.