Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 березня 2021, 20:10
2584
5

Марта КОСТЮК: «У нашої збірної великі шанси на успіх в матчі з японками»

Українська тенісистка - про майбутній матч Кубка Біллі Джин Кінг

| Оновлено 18 березня 2021, 20:10
2584
5
Марта КОСТЮК: «У нашої збірної великі шанси на успіх в матчі з японками»
Інстаграм Марти Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перенесення командної зустрічі з Японією в Кубку Біллі Джин Кінг на домашні корти.
 
«Навіть якби матч проходив в Японії, я б все одно грала, не дивлячись на те, що це не сильно вписувалося б в графік. Потім відразу ж треба було б летіти в Європу і переходити з харду на грунт, але, тим не менше, я була готова виступати. Тому перенесення матч в Україну тільки поліпшило ситуацію. Те, що ми будемо грати на грунті на початку грунтового сезону, вважаю, що це для всіх плюс.
 
Думаю, що у нашої збірної великі шанси на успіх в матчі з японками, тому що Еліна Світоліна дуже добре грає на цьому покритті. А тенісистки з Японії грають на грунті досить однаково, низько, плоско, для них це не таке комфортне покриття. У цьому плані, думаю, що у нас дуже велика перевага перед нашими суперницями.
 
Особисто я виступала в Чорноморську багато років тому, грала турнір, коли мені було років 8 або 9. Спогади не найпозитивніші через те, що я програла (сміється). Але це було давно, я мало що пам'ятаю. Влітку 2016-го року я приїжджала в Чорноморськ на пару днів відпочити до друзів і була на тих кортах кілька разів. Ще я дуже задоволена, що у нас буде можливість кілька днів провести на морі. Там хороші корти і організація на найвищому рівні. Я дуже рада, що турнір буде проходити з глядачами, підтримка буде божевільна, наші вболівальники найкращі в світі. Тому чекаю підтримки на трибунах і вірю в нас як ніколи», - сказала Костюк.
 
Зустріч плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг Україна - Японія пройде 16-17 квітня в Чорноморську.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі
Хокей | 07 травня 2024, 12:30 5
Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу
Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kollekciy
Боюсь вболівальників не буде. На той період обіцяють дуже сильний ріст захворювань. Можливо і сам турнір потрібно буде переносити на нейтральну територію.
vizuals
Грунтові корти то у Черноморську непогані, але зовсім поряд, метрів в 100, розміщена станція переробки скажімо так - людських відходів. Останнім часом там поставили якусь технологію, майже перестало перти, але іноді трохи буває, так що японкам дістанеться)))