Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 20 березня 2021, 18:29
2116
0

Евертон - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

Боротьба за вихід до півфіналу

| Оновлено 20 березня 2021, 18:29
2116
0
Евертон - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
sportskeeda.com

У суботу, 20-го березня, в Ліверпулі на стадіоні «Гудісон Парк» в рамках матчу 1/4 фіналу Кубка Англії місцевий «Евертон» прийме «Манчестер Сіті». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом.

«Евертон»

«Іриски» пройшли вже три стадії другого за престижністю турніру Англії. Спочатку команда з Ліверпуля переграла «Ротерхем» (2:1), після цього розгромила «Шеффілд Венсдей» (3:0), а потім в надрезультативному і дуже цікавому матчі в додатковий час зламала опір «Тоттенхема» (5:4). Здається, що ця гра до цих пір у всіх в пам'яті. «Евертон» цілком може поборотися за титул, проте зараз в суперниках грізний «Манчестер Сіті» і підопічні Карло Анчелотті точно не будуть фаворитами протистояння.

Що стосується чемпіонату країни, то тут «сині» все ще в боротьбі за місце в Лізі чемпіонів. Ліверпульці мають в своєму активі 46 очок і відстають від четвертого «Челсі» на п'ять балів. При цьому, у «ірисок» є гра в запасі, тому все ще можливо. Правда, в останніх двох матчах Прем'єр-ліги «Евертон» зазнав поразок, поступившись «Челсі» (0:2) і «Бернлі» (1:2). Ці результати істотно зменшили шанси команди на вирішення головного завдання, але головне вчасно прийти в себе.

У лазареті «Евертона» продовжують перебувати Джордан Пікфорд, Жан-Філіп Гбамен, Фабіан Делф, Абдулайє Дукуре і Хамес Родрігес. Всі вони не допоможуть команді Анчелотті в цій грі.

«Манчестер Сіті»

«Городяни» також без особливих проблем пробилися в чвертьфінал Кубка Англії. Правда, суперників з АПЛ у них ще не було. Спочатку команда Хосепа Гвардіоли розгромила «Бірмінгем» (3:0), після чого розібралася з «Челтенхемом» (3:1) і «Суонсі» (3:1). «Евертон», без сумніву, найсерйозніший суперник з усіх. Незважаючи на те, що гра на виїзді, «Манчестер Сіті» є явним фаворитом протистояння.

У чемпіонаті Англії «городяни» займають впевнене перше місце, випереджаючи другий «Манчестер Юнайтед» на 14 (!) очок. Команда гравця збірної України Олександра Зінченка вже навряд чи упустить титул. Більш того, «Сіті» продовжує боротьбу у всіх турнірах. Підопічні Гвардіоли також вийшли у фінал Кубка англійської ліги, де зіграють з «Тоттенхемом», а також пробилися в чвертьфінал Ліги чемпіонів, легко здолавши «Боруссію» з Менхенгладбаха.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою всього 189 матчів, в яких 74 перемоги здобув «Манчестер Сіті», ще 68 вікторій на рахунку «Евертона» і 47 нічиїх.

У поточному сезоні АПЛ «Манчестер Сіті» на виїзді впевнено переграв «Евертон». На голи Філа Фодена, Ріяда Мареза і Бернарду Сілви господарі відповіли лише голом престижу Рішарлісона.

Орієнтовні склади:

«Евертон»: Віржініа, Холгейт, Кін, Годфрі, Дінь, Аллан, Девіс, Гомеш, Івобі, Кальверт-Льюїн, Рішарлісон.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Стоунз, Діаш, Зінченко, Сілва, Родрі, Гюндоган, Марез, Фоден, Де Брюйне.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.31 по лінії Parimatch.

20 березня, субота

«Евертон» – «Манчестер Сіті»
Ліверпуль. Стадіон «Гудісон Парк». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 9,90
  • 5,80
  • 1,31
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.