Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.03.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 0 : 2
Славія Прага Проходить далі
Ліга Європи
|
2526
3

Рейнджерс – Славія. Прогноз на матч Ліги Європи

На чию користь обернеться фактор тижневої відсутності ігрової практики у однієї з команд?

Рейнджерс – Славія. Прогноз на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

Перший поєдинок у цій парі команд за своїм сценарієм вийшов саме таким, яким і очікували – із гострою боротьбою, із великою кількістю підходів і агресивним пресингом. Засмутив любителів футболу, які очікували на гольове видовище, лише результат у плані кількості голів – нічия 1:1, нехай нічого і не прояснює в плані переваги будь-якої зі сторін, але дає шотландському клубу невелику фору перед матчем-відповіддю.

«Рейнджерс»

У підопічних Стівена Джеррарда є один серйозний недолік перед майбутньою грою – «плюшеві ведмедики» не мали в своєму календарі поєдинку національної першості через завершений сезон, тому питання про тонус команди стоїть перед матчем досить гостро. Інша проблема – власне рахунок протистояння на чеських полях, який, із одного боку, дає команді зіграти від правила «виїзного гола», а з іншого – не обіцяє нічого хорошого, дивлячись на досвід їхніх попередніх баталій на європейській арені.

Це у себе в шотландській лізі «Джерс» можуть завершити сезон із дев'ятьма пропущеними м'ячами за 32 матчі, і стати чемпіонами з відривом у 20 очок від «Селтіка», не допустивши при цьому жодної поразки. На груповому етапі і 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА ситуація у них склалася значно складніше. Домашні матчі проти «Антверпена», «Бенфіки» і «Стандарда» пройшли без грубих осічок, але свої два пропущених м'ячі в кожному з них «Рейнджерс» отримував охоче. Допустити подібне в матчі проти «Славії» буде фатальною помилкою.

«Славія»

Ситуація з лідерством підопічних Йіндржіха Трпішовского на внутрішній арені зовсім ніяк не могла помінятися за один тиждень через значний відрив у 14 очок від найближчого переслідувача в особі празької «Спарти». Та й чергова перемога – над «Млада-Болеслав» (3:0) до цього явно не спонукала. Що ж стосується стратегії двоматчевої битви в 1/8 фіналу Ліги Європи, то тут можна з упевненістю стверджувати, що чеський колектив залишився незадоволеним результатом першої гри.

Очевидна ставка на домашній поєдинок з їхнього боку була помітна вже за швидким голом на сьомій хвилині, проте пропускати у відповідь, а, що ще більш прикро, не забити в подальшому додаткових голів за наявних можливостей, було для «червоно-білих» дійсно образливим збігом обставин. Гостьові поєдинки «Славія» полюбляє і вміє проводити результативно, але великий ризик отримати «шалену кулю» в матчі проти колективу, який сповідує аналогічні принципи.

Статистика

Попередня гра між цими командами проходила на полі «Славії» і завершилася нічиєю 1:1.

Домашні стіни «Рейнджерса» повністю виправдовують свій статус – останню поразку на своєму полі клуб отримував майже рік тому, коли вилетів із аналогічною стадії Ліги Європи після дуелі проти леверкузенського «Байєра».

Дивним чином, але німецькі «фармацевти» є головною сполучною ланкою між цією парою команд, адже остання поразка «Славії» в гостьовому матчі довелося саме на гру на полі «БайАрени» в грудні минулого року (4:0).

Орієнтовні склади

«Рейнджерс»: Макгрегор – Баришич, Хеландер, Голдсон, Балогун – Камара, Ерфілд, Девіс – Кент, Морелос, Хаджі.

«Славія»: Коларж – Боріл, Кудела, Голешов, Ба – Провод – Дорлі, Лінгрен, Станчу, Сима – Кухта.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в матчі-відповіді команди будуть стояти до переможного, а оскільки їхня найбільш сильна риса – атака, то і значної кількості голів їм не уникнути. За таких умов, ставка «ТБ 3.0» за 2,80 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

18 березня, четвер

Рейнджерс  – Славія
Глазго. «Айброкс». 22:00
ТБ-трансляція на платформі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 3:2
 
  • 2.31
  • 3.35
  • 3.30
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро
Футбол | 24 квітня 2024, 22:05 13
Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро

«Атлетіко Мінейро» не збирається погоджуватися з тим, що Бернард залишиться в «Панатінаїкосі»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Славия сегодня глорим за тебя!
maxno
Рейнджерс 2-2 Динамо не проиграет Шахтёр как повезёт.
euro2012_za_2012euro
Рейджерс 2:2.
Динамо 1:1.
Шахтёр 2:1.
Все вылетают.
Украина 11-я.
Занавес