Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 березня 2021, 20:33
2159
1

Челсі — Атлетіко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Фахівець вважає, що до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проб'ється лондонський клуб

| Оновлено 17 березня 2021, 20:33
2159
1
Челсі — Атлетіко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Челсі» – «Атлетіко» Мадрид.

«Атлетіко», протягом місяця втрачаючи очки в матчах Ла Ліги, все одно продовжує лідирувати, випереджаючи другий «Реал» на шість очок. У першому поєдинку «матрацники» поступилися лондонцям з рахунком 0:1 і практично нічого не створили біля воріт «Челсі».

Я припускаю, що цей місяць у «Атлетіко» йде спад. Вони ж не роботи і не можуть однаково грати. Мадридці так прекрасно грали в чемпіонаті Іспанії, вичавлюючи максимум і штампуючи перемоги. Гравці «Атлетіко» – живі люди. У них енерговитратний футбол, вони постійно пресингують і накривають. «Матрасники» часто використовують високий пресинг. Сімеоне це теж розуміє.

Але «Атлетіко» попався дуже складний суперник в особі «Челсі», у якого зараз відмінна форма. Лондонці з новим тренером Томасом Тухелем ще жодного разу не програвали, практично весь час перемагаючи. У восьми попередніх поєдинках «аристократи» пропустили всього лише один м'яч. У п'яти попередніх зустрічах «Челсі» зберіг свої ворота в недоторканності. Завдяки таким результатам лондонці в АПЛ вже увірвалися в зону Ліги чемпіонів.

Матч буде досить закритим і організованим. Сімеоне реально доведеться щось кардинально міняти. Найімовірніше, навіть, напевно, на сто відсотків, «матрацники» гратимуть високим блоком. Вони не будуть грати на швидкі атаки, мадридці зіграють дуже агресивно. «Атлетіко» потрібно забивати як мінімум два м'ячі, а якщо один, то не можна пропускати.

Я не виключаю, що в основі вийдуть разом Луїс Суарес і Жоау Фелікс, так як «кольчонерос» потрібно забивати, а поодинці комусь із цих футболістів складно буде впоратися з оборонними редутами лондонців. Мало того, якщо вони будуть грати в свій улюблений футбол, це буде в плюс «Челсі», так як він не буде відкрито грати. Лондонці зіграють дуже організовано і постараються тримати м'яч в середині поля.

Я бачу, що «Челсі» пройде в чвертьфінал. Я припускаю, що у англійців більше шансів пройти в наступний етап Ліги чемпіонів», – сказав Грозний.

Матч «Челсі» – «Атлетіко» Мадрид відбудеться 17 березня. Початок зустрічі – о 22:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів
Футбол | 02 травня 2024, 07:15 0
Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів

Євген Чеберко разом із Коламбус Крю пробився у фінал Ліги чемпіонів КОНКАКАФ

ВІДЕО. Українець відзначився безглуздим автоголом у Лізі чемпіонів КОНКАКАФ
Футбол | 02 травня 2024, 05:45 1
ВІДЕО. Українець відзначився безглуздим автоголом у Лізі чемпіонів КОНКАКАФ

Євген Чеберко вийшов у стартовому складі Коламбус Крю на матч-відповідь з Монтерреєм

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Peters1959
Все,хана Челсі