Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 березня 2021, 16:49
15945
85

ЛУЧІ: «Йде атака на Комітет арбітрів. Ми знаємо, хто і навіщо це робить»

Голова Комітету арбітрів УАФ дав ексклюзивний коментар для Sport.ua

| Оновлено 16 березня 2021, 16:49
15945
85
ЛУЧІ: «Йде атака на Комітет арбітрів. Ми знаємо, хто і навіщо це робить»
УАФ. Лучано Лучі

Голова комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі дав ексклюзивний коментар для Sport.ua з приводу скандалу в українському суддівському корпусі:

«Дійсно, в кінці грудня 2020 року Комітет арбітрів УАФ отримав повідомлення з поліції про те, що стосовно ряду офіційних осіб ведеться розслідування. На підставі цієї інформації було прийнято рішення з 28 грудня відсторонити від діяльності тих арбітрів і спостерігачів арбітражу, які опинилися в списку поліції.

Хочу зауважити, що в цьому переліку є особи, які раніше вже були дискваліфіковані на тривалий час дисциплінарними органами УАФ. Що стосується нових фігурантів, то ми прийняли рішення усунути їх до закінчення розслідування. Погодьтеся, це нормальна європейська практика. І так само було, коли була перша хвиля розслідувань поліції.

Нагадаю, що всі ці дії поліції стали можливі завдяки закону «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень», одним з авторів якого є глава УАФ Андрій Павелко. Ми завжди були в тісній співпраці з поліцією за цією тематикою, надавали всю необхідну для розслідування інформацію. При цьому сам президент УАФ завжди повторює, що не мають значення колишні заслуги і титули фігурантів цього списку. Якщо вина буде доведена, то колишні заслуги до уваги прийматися не будуть.

Ви прекрасно знаєте, що зараз в деяких українських ЗМІ розпочалася справжня атака на Комітет арбітрів УАФ. Я хочу сказати, що ми знаємо, хто і навіщо це робить, хто намагається подібним чином дискредитувати український арбітраж, який в останні п'ять років серйозно прогресує.

Ми прекрасно розуміємо авторів, витоки і цілі цих атак. Але можемо сказати тільки те, що своїми діями вони лише переконують нас в правильності всього, що зроблено і що зараз ще знаходиться у процесі реалізації в рамках програми поліпшення якості футбольного арбітражу в Україні. З їхнього боку це свідомо програшна і абсолютно нікчемна гра.

А тим людям, яких зараз просто використовують в цій «грі», ми щиро співчуваємо. Вам через якийсь час буде соромно, і гірко усвідомлювати, що в цій історії довелося бути чиїмось інструментом. Для нас головне – це футбол і чесні правила. А для вас?»

Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 85
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
Лучано напомни последний матч наших арбитров в лч?
Процесс пошел, это хорошо.
Надеюсь выгонят с запретом посещать Украину
DK1961
Лучи: идёт атака на мои гонорары от лохметки, это такое безобразие - мне пытаются помешать воровать украинские деньги под присмотром главного украинского вора и бандита!
zzg77
Этот комитет давно пора разогнать, а его членов посадить за коррупцию!!!
sahka1981
"дискредитировать украинский арбитраж, который в последние пять лет серьезно прогрессирует." Это шутка?
А слабо просто тот позорный эпизод в матче Олимпик-ШД отправить в Европу (в 1-2 федерации) и пусть там дадут оценку действиям арбитров? А то все до одного эксперты говорят что гол, или пенальти, а этот пенсионер сидящий в Италии нам по скайпу на ахметовском канале пытается доказать иное...
Wildcat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zelia73
мафиози ----- лучше тебя --не у кого не получалось---опустить украинский арбитраж----мафию рыжего---на нары
Azaka
О як Лучі засуєтився. Як ображати в закритому чаті Українських тренерів то дідуля гаразд, а як відповідати то на нього тиснуть. На кого там тиснути дідо вже землею пахне.
zelia73
сраный макаронник---сколько арбитров за 10 летнее правление вашей мафии---судили хоть более или менее важные матчи в европе---в украине все знают---бомжей судим по своим правилам--а всех остальных---что-бы бомжи выиграли
pricolist
Вообще не понимаю зачем приглашать таких персонажей, только идиоту не понятно, что работают ради взяток и подобного. Судейские скандалы никуда не делись. Наших рефери даже к еврокубкам не подпускают. Ну и как всегда Лучи лизнул Павелко за закон, который вообще не работает
sahka1981
Еще раз повторюсь, кратко
А слабо просто тот позорный эпизод в матче Олимпик-ШД отправить в Европу (в 1-2 федерации) и пусть там дадут оценку действиям арбитров?
И все станет ясно...
grig
Гельзин: "По конвенции, мы не можем даже соприкасаться с судьями, как говорит Лучи. Но что он сделал за 6 лет? Мы их встречаем, селим, кормим, везем — соприкосновение идет двое суток с ними. Они перед игрой приходят в ресторан, где мы все полностью оплачиваем. Три человека сидели, нам показывают счет — 18 семг. Это не смешно? И мы не можем ничего сказать, потому что завтра они нас будут судить на футбольном поле, и свистнут несколько раз не туда, что повлияет на результат. Виски самое дорогое. Я у них спросил, они вообще знают, какое виски пьют? До футбола они когда-то в жизни связывались с такими брендами? Знаете, смешно, но и больно".
Сергей Иванамофф
Ваш комитет мухлюет! Вас разогнать давно пора с таким "честным" судейством судей!
zelia73
как-бы не относился к шуфричу младшему--но здесь соглашусь--лучи аут--не уважать страну--которая тебя мафиози -- содержит по непонятным причинам---чистая благотворительность --и в стране от куда ты родом--раз в десять лет коррупционные скандалы---это смешно что ты настроил
sahka1981
Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Не удивлюсь, если фанаты начнут катать Лучи и Баранку в мусорных баках"
Футбольный менеджер Вячеслав Заховайло – о кураторе судейского цеха Украины Лучано Лучи.
- Прочитал комментарии Лучи по поводу его возможной отставки и пришёл к мнению: это унижение интеллекта всей нации. Терпеть хамство и неуважение к нашей стране и людям, в высказываниях этого туриста. У меня вопрос: кто им с Баранкой внушил, что им все дозволено? Я не удивлюсь, если фанаты начнут их катать в мусорных баках, - написал Заховайло на своей странице в Фейсбуке.
gajvir
Нескінченні суддівські скандали, докази суцільної корумпованості українського арбітражу , рівень суддів, через який нас не допускають до Європи - про які 5 років серйозного прогресу говорить шановний пан Лучі ???????? Хоча є один прогрес- в кишені Лучі - зарплата 180 тис. дол. в рік ( за 5 років 900 тис. доларів !!!!!!!!!!) . Далі буде тільки гірше.
mist76
С*ка, клоунов из нас делают(((( Типа мягкие и пушистые, г*ндон хренов((((
Taykitanin
Всі знають хто і навіщо це робить, більш того всі інші знають і чому, причини комітет хіба не цікавлять?
Robert Monroe
Лучі відверто обслуговує інтереси Ахмєтова. Звичайний корупціонер, тому в Італії цій наволочі роботи не знайшлося.
Orel
Треба казати: йде атака на корупцію.
grig
На воре шапка горит.