Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 березня 2021, 19:40
4716
0

Реал Мадрид - Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий фахівець поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів

| Оновлено 16 березня 2021, 19:40
4716
0
Реал Мадрид - Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Реал» Мадрид - «Аталанта».

«При всіх складностях саме за Зідана «Реал» продовжує демонструвати свій королівський характер. Зізу вміє тримати удар і знаходити вихід із найскладнішої ситуації, як в Ла Лізі, так і в єврокубках. У двох попередніх матчах Ла Ліги «Реал» рятувався в кінцівці. З «Атлетіко» вони зіграли 1:1 завдяки голу Бензема, а потім вирвали вольову перемогу (2:1) в поєдинку з «Ельче», а Карім оформив дубль. Всі три м'ячі забив Бензема. А до цього вони також вигризли нічию в поєдинку з «Реалом Сосьєдад», коли забив у кінцівці Вінісіус. «Аталанту» «галактікос» також перемогли після голу Менді на 86-й хвилині. Тобто чотири попередні матчі «Реал» забиває весь час в кінцівці. Це говорить про те, що у команди, крім характеру і рівня майстерності, дуже хороші кондиції. «Реал» добре рухається і багато створює. Мадридці дуже багато м'ячів забили після 60-ї хвилини, тому «Аталанті» потрібно бути дуже уважною.

«Аталанта», багато створюючи і забиваючи, вже перемістилася в топ-4 Серії А. Бергамаски не забили тільки в двох з попередніх восьми матчів. Команда Гасперіні не змогла розпечатати ворота грандів «Реала» і «Інтера», поступившись по 0:1. А решту шість матчів вони виграли, забиваючи досить багато! Команді з Бергамо в матчі-відповіді втрачати нічого, а тому вона хоче і може стрибнути вище голови. Так, пропускає матч лідер команди Фройлер, який був вилучений у Італії.

Дуже складно передбачити результат, але те, що «Аталанта» заб'є, для мене це дуже реально. Я навіть відчуваю, вірю і розумію, як вони заб'ють. Маючи такий атакуючий потенціал, вони заб'ють точно. У «Реала» більше шансів і досвіду таких поєдинків. «Вершкові» можуть вичавити максимум з мінімуму.

Я хочу порекомендувати «Аталанті» подивитися матч «Аякса» в Мадриді в Лізі чемпіонів 2018/2019, коли амстердамці перемогли 4:1 на «Сантьяго Бернабеу»! Вони тоді дуже красиво обіграли! Нехай Гасперіні поставить своїм підопічним поєдинок в Мадриді і це може спрацювати. Сьогоднішня «Аталанта» дуже схожа на той «Аякс», але вона вже більш витримана і солідна команда, у них потенціал дуже високий. Бергамаскі вже мудріші і мають певний рівень майстерності. Матч «Аякса» проти «Реала» може показати, як грати з мадридцями. Якби я тренував «Аталанту», я б, тисяча відсотків, показав би цей матч.

Я вірю, що «Аталанта» може пройти «Реал», але, знаючи Зідана, розумію, що це складно, адже француз виграв з мадридцями три Ліги чемпіонів. У них є досвід і імениті гравці, але «Шахтар» і «Аякс» вигравали у «Реала»! І «Аталанта» може! «Шахтар» і «Аякс» - граючі команди і вони можуть протистояти «Реалу», який добре контролює м'яч. «Аталанта» також граюча команда.

Я не здивуюся жодному результату в цьому протистоянні. Можуть бути додатковий час і серія пенальті. «Аталанта» може виграти і в основний час. «Реал» не дуже надійний в обороні і їхня прерогатива полягає в тому, що вони «королівський клуб» і повинні грати з позиції сили. І це вони доводять, здобуваючи результат в кінцівках матчів. Тому «Аталанті», якщо вона буде вигравати, пораджу бути дуже уважним в кінцівці зустрічі», - сказав Грозний.

Матч «Реал» Мадрид – «Аталанта» відбудеться 16 березня. Початок зустрічі – о 22:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса
Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0
ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.