Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 березня 2021, 19:41
2817
0

Ман Сіті - Боруссія Менхенгладбах. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий фахівець висловився про матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 16 березня 2021, 19:41
2817
0
Ман Сіті - Боруссія Менхенгладбах. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Ман Сіті» - «Боруссія» Менхенгладбах.

«У Прем'єр-лізі Англії «Ман Сіті» впевнено йде до чемпіонства і бажає виграти Лігу чемпіонів. У першому матчі 1/8 фіналу «городяни» в Німеччині обіграли гладбахців 2:0 і мають добрий гандикап.

У переможному матчі АПЛ з «Фулхемом» (3:0) Гвардіола дав відпочити цілій групі гравців, а саме Де Брюйне, Гюндогану, Марезу, Вокеру, Фодену, Зінченку. Думаю, саме ці гравці будуть грати проти «Боруссії». Каталонський наставник приберіг їх до матчу. Хтось може сказати, що навряд чи, адже вони 2:0 виграли і можуть розслабитися. Потрібно знати Пепа! Про нього можна добре дізнатися, читаючи його книги, що роблю я. Якщо ви прочитаєте книги Гвардіоли, ви зрозумієте, що у цього тренера немає дрібниць. Ніякої недооцінки і близько не буде, він така людина за характером. Хосеп вигравав Лігу чемпіонів, він дуже серйозно готується до кожного матчу. Для нього кожен поєдинок, як вирішальний, тим більше «Ман Сіті» ще не вигравав Лігу чемпіонів і на нього покладають дуже великі надії. Як на мене, «Баварія» і «Ман Сіті» - основні фаворити на перемогу в Лізі чемпіонів. Не будемо забувати, що в «Ман Сіті» велика конкуренція, гравці захочуть довести, що вони гідні місця в основі.

А ось «Боруссія» після перемоги 3 лютого над «Штутгартом» (2:1) 7 матчів програла і один зіграла внічию. Тут комплекс причин в таких результатах і, думаю, тільки всередині клубу люди володіють конкретною інформацією, чому так. Але, на мій погляд, головна причина таких результатів - це інформація про перехід Марко Розе в дортмундську «Боруссію». Я як тренер це розумію. Команда після цієї новини з лідируючих позицій опустилася на 10 місце в Бундеслізі. Найімовірніше, це пов'язано з психологією, оскільки багато гравців бачили перспективу у співпраці з Марко Розе, а він уже керівництву «лошат» пообіцяв нікого з футболістів не забирати з собою в Дортмунд. З етичної точки зору це нормально і чесно.

Команди грають по-різному, сповідуючи різну філософію гри. Але я хочу побачити хоча б одну людину з читачів, хто сумнівається в тому, що «Ман Сіті» пройде в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Природно, це футбол і в футболі всяке буває, але не з цим «Ман Сіті», який проходить катком по суперниках і майже всі матчі виграє. Гладбахці тільки МЮ програли (0:2), а так вони перемагають вже тривалий період.

Проти цього «Ман Сіті» складно грати і однозначно, що «городяни» пройдуть далі», - вважає Грозний.

Матч «Ман Сіті» – «Боруссія» Менхенгладбах відбудеться 16 березня. Початок зустрічі – о 22:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України
Футбол | 02 травня 2024, 14:36 21
Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.