Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Арсенал
18.03.2021 19:55 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:1 0 : 1
Ліга Європи
| Оновлено 18 березня 2021, 19:42
2315
0

Арсенал - Олімпіакос. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Все вже вирішено?

| Оновлено 18 березня 2021, 19:42
2315
0
Арсенал - Олімпіакос. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/arsenal

У четвер, 18-го березня, в Лондоні, на стадіоні «Емірейтс» в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи місцевий «Арсенал» прийматиме грецький «Олімпіакос». Стартовий свисток пролунає о 19:55 за київським часом.

Перша гра між командами показала клас суперників. Відразу після жеребкування лондонці бачилися явними фаворитами протистояння, що і підтвердилося в першому матчі. «Каноніри» по ходу всієї зустрічі виглядали краще і заслужено перемогли. Правда, все було не так просто, оскільки два переможних м'ячі, які, по суті, і вирішили результат двоматчевого протистояння, були забиті в останні десять хвилин.

«Арсенал»

«Зброярі» напевно поставили собі завдання виграти Лігу Європи. По-перше, це престижно, а по-друге, це хороша можливість потрапити в Лігу чемпіонів на наступний сезон. Через чемпіонат Англії зробити це буде вкрай складно, оскільки зараз команда зі столиці Англії має в своєму активі 41 очко і йде лише на десятій сходинці в турнірній таблиці АПЛ. Відставання від першої четвірки становить десять очок, відіграти які буде вкрай складно.

Незважаючи на те, що ставка підопічних Мікеля Артети може бути зроблена на Лігу Європи, про чемпіонат вони теж не забувають. На вихідних «Арсенал» в лондонському дербі здобув вольову перемогу над «Тоттенхемом». Що стосується єврокубка, то тут «каноніри» спочатку впевнено пройшли групу, потім вибили з турніру португальську «Бенфіку», а після першого матчу з «Олімпіакосом» вже однією ногою у чвертьфіналі другого за престижністю клубного турніру Старого Світу. По суті, тільки перемога в Лізі Європи може врятувати провальний сезон команди в місцевих турнірах.

«Олімпіакос»

Грецька команда на вихідних провела черговий матч чемпіонату країни. На виїзді «Олі» виявився сильнішим за «Ларису». «Червоно-білі» продовжують впевнено лідирувати в турнірній таблиці, випереджаючи найближчого суперника, яким є «Аріс», на шістнадцять очок. Здається, що чемпіонський титул від «Олімпіакоса» вже не піде, тому можна було б зробити ставку на Лігу Європи, але домашня поразка від «Арсеналу» в першому матчі ставить під великий сумнів перспективи команди Педро Мартінса в турнірі.

«Олімпіакос», який вийшов в Лігу Європи завдяки тому, що посів третє місце в своїй групі Ліги чемпіонів, вже пройшов нідерландський «ПСВ» в 1/16 фіналу. В принципі, думається, що для такої команди, як «Олімпіакос», вихід в 1/8 фіналу єврокубка вже можна вважати успіхом. Цього разу їм відверто не пощастило з жеребкуванням і греки спочатку були явним андердогом і в їх прохід далі вірилося насилу.

Історія зустрічей

Англійська і грецька команди провели між собою вже 11 матчів. Перемога тижневої давності стала для «Арсеналу» шостою в очних протистояннях команд. «Каноніри» вийшли вперед за цим показником, оскільки в активі «Олімпіакоса» п'ять вікторій. Різниця забитих і пропущених м'ячів 19:14 на користь «зброярів».

Орієнтовні склади:

«Арсенал»: Лено, Тірні, Холдинг, Луїс, Бельєрін, Вілліан, Томас, Джака, Едегор, Сака, Пепе.

«Олімпіакос»: Жозе Са, Лала, Сократіс, Холебас, Рябчук, Масурас, Камара, Фортуніс, Вальбуена, Брума, Ель-Арабі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.42 по лінії Parimatch.

18 березня, четвер

«Арсенал» – «Олімпіакос» (перший матч - 3:1)
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1,42
  • 4,60
  • 7,70
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джонні Нельсон відреагував на слова Ф'юрі, який упевнений, що побив Усика
Бокс | 29 червня 2024, 23:47 4
Джонні Нельсон відреагував на слова Ф'юрі, який упевнений, що побив Усика

Колишній чемпіон світу впевнений, що в реванші ми зможемо все перевірити

Буде новий чемпіон. Італія склала зброю в 1/8 фіналу проти Швейцарії
Футбол | 29 червня 2024, 20:57 67
Буде новий чемпіон. Італія склала зброю в 1/8 фіналу проти Швейцарії

Команда Спаллетті не продемонструвала ані гри, ані бажання перемагати

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.