Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Франції
| Оновлено 20 березня 2021, 18:03
1158
0

ПСЖ – Лілль. Прогноз і анонс на матч Кубка Франції

Кращі клуби Ліги 1 розіграють путівку до чвертьфіналу

| Оновлено 20 березня 2021, 18:03
1158
0
ПСЖ – Лілль. Прогноз і анонс на матч Кубка Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 17 березня, відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Франції з футболу, в якому ПСЖ на домашньому стадіоні «Парк де Пренс» прийматиме «Лілль».

ПСЖ

Команда Маурісіо Почеттіно підходить до майбутнього матчу не в кращому емоційному стані. У неділю парижани приймали «Нант» в рамках 29-го туру Ліги 1 і зазнали поразки з рахунком 1:2. Прямо під час матчу були пограбовані будинки капітана ПСЖ Маркіньоса і хавбека Анхеля Ді Марії. Родичі футболістів в момент злочину були вдома і стали заручниками.

Ді Марію замінили під час матчу, і він негайно вирушив додому. Причому таке в Парижі сталося далеко не вперше: За останні два роки від грабіжників також постраждали інші гравці: Серхіо Ріко, Тьяго Сілва та Ерік Шупо-Мотінг. Тому чинному чемпіону і володарю Кубка Франції потрібно встигнути прийти в себе після шокового стану.

«Лілль»

«Доги» в цьому сезоні мають непогані шанси перервати трирічну гегемонію парижан на внутрішній арені. Після 29 турів команда Крістофа Гальтьє лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Франції, випереджаючи ПСЖ і «Ліон» на три бали. Безпрограшна серія «Лілля» в Лізі 1 затягнулася на 11 матчів, проте в останніх п'яти турах були відразу три нічиї, які не дозволили оформити комфортний гандикап над переслідувачами.

У минулому сезоні «Лілль» вилетів з Кубка Франції якраз на стадії 1/8 фіналу, сенсаційно поступившись «Епіналю» (1:2), що виступає в третьому за силою дивізіоні. Можливо, тоді вийти до чвертьфіналу турніру завадила недооцінка суперника, але тепер подібне допустити навряд чи можливо, адже в суперниках – найсильніший клуб Франції в минулому десятилітті й цілком можливо, що ПСЖ таким залишається наразі. Але «Лілль» докладе всіх зусиль, щоб скинути парижан з трону.

Орієнтовні склади

ПСЖ: Ріко – Баккер, Діалло, Маркіньос, Дагба, Паредес, Данілу, Верратті, Мбаппе, Сарабія, Ікарді.

«Лілль»: Меньян – Мандава, Ботман, Фонте, Джало, Бамба, Сумаре, Андре, Іконе, Девід, Їлмаз.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Лілль» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 5.10 по лінії Parimatch.

17 березня, середа

ПСЖ – «Лілль»
Париж. Стадіон «Парк де Пренс». 18:45
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 1.64
  • 4.20
  • 5.10
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.