Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 17 березня 2021, 18:30
1403
0

Севілья – Ельче. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Команда Хулена Лопетегі спробує взяти реванш за поразку 11-денної давнини

| Оновлено 17 березня 2021, 18:30
1403
0
Севілья – Ельче. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 17 березня, відбудеться перенесений матч 2-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому «Севілья» на домашньому стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» прийматиме «Ельче». Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

«Севілья»

Команда Хулена Лопетегі посідає четверте місце в турнірній таблиці Ла Ліги, відстаючи від мадридського «Атлетіко», який одноосібно лідирує, на 12 очок. Але «севільці» зіграли на один матч менше. Завданням-мінімум для «Севільї» є якраз нинішнє четверте місце, яке дозволить отримати путівку до Ліги чемпіонів на наступний сезон.

У цьому сезоні єврокубкова кампанія команди Лопетегі завершилася на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. «Севілья» поступилася дорогою до чвертьфіналу німецькій «Боруссії Дортмунд» (2:3, 2:2) і тепер може сконцентруватися на чемпіонаті. Над п'ятим місцем є комфортний гандикап у 6 очок, тому є сенс спробувати зачепитися за медалі. Відставання від «Реала» і «Барселони» становить відповідно 5 і 6 балів.

«Ельче»

«Біло-зелені» за підсумками минулого сезону зуміли здобути путівку до елітного дивізіону і тепер під керівництвом нового тренера Франсіско Ескріби намагаються зберегти прописку в Прімері. В даний момент «Ельче» знаходиться за крок від зони вильоту – 17 місце і 24 очки в активі. Але у підопічних Ескріби є ще майбутній матч в запасі. Поки відрив від 18-го рядка, на якому «Алавес», становить всього лише один бал.

«Ельче» дуже непогано виглядав на старті сезону, але потім ступив на тривалу безвиграшну смугу, через що керівництву клубу довелося відправити у відставку з поста головного тренера аргентинського фахівця Хорхе Альмірона. Під керівництвом Ескріби «Ельче» за місяць вдалося здобути відразу дві перемоги в п'яти матчах, в тому числі над «Севільєю» (2:1) в 26-му турі. Так що у підопічних Лопетегі буде додаткова мотивація взяти реванш.

Орієнтовні склади

«Севілья»: Боно – Дієго Карлос, Ескудеро, Кунде, Навас, Фернандо, Хордан, Ель-Хаддаді, Ракитич, Гомес, Де Йонг.

«Ельче»: Бадія – Мохіка, Кальво, Верду, Барраган, Тете Моренте, Гуті, Марконе, Фідель, Карільо, Бойє.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Севілья» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.41 по лінії Parimatch.

17 березня, середа

«Севілья» – «Ельче»
Севілья. Стадіон «Рамон Санчес Пісхуан». 20:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.41
  • 5.00
  • 9.30
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.