Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 15 березня 2021, 11:45
5615
3

Фарерські острови – Україна. Прогноз та анонс матчу кваліфікації ЧЄ

Наша збірна вдруге за тиждень зіграє з аутсайдером групи

| Оновлено 15 березня 2021, 11:45
5615
3
Фарерські острови – Україна. Прогноз та анонс матчу кваліфікації ЧЄ
facebook ФГУ

Поєдинок Фарерські острови - Україна відбудеться в неділю, 14 березня, в Торсхавні. Початок матчу о 20.00 за київським часом. В прямому ефірі гру покаже телеканал «Спорт 1».

Після непростої домашньої перемоги над Фарерами минулої середи (25:21) нашій збірній належить провести повторний поєдинок проти острів'ян, перемога в якому стане дуже важливою складовою для успішного подолання кваліфікації на чемпіонат Європи-2022.

Як і передбачалося, поєдинок в Києві зовсім не став легкою прогулянкою для підопічних Миколи Степанця. Так, гості жодного разу за матч не лідирували в рахунку, але і не сильно відставали від нашої збірної (максимальна перевага українців по ходу зустрічі була всього лише чотири м'ячі). На початку другого тайму фарерці і зовсім провели дуже якісний відрізок, завдяки якому наздогнали Україну. І тільки в середині другої тридцятихвилинки нашій команді вдалося остаточно схилити шальки терезів на свою користь.

Найрезультативнішим у складі української збірної став правий крайній Андрій Акименко, який вісім разів засмутив суперників, ще чотири точні кидки на рахунку лівого напівсереднього Дмитра Горіги. Решта гравців нашої команди закинула не більше трьох м'ячів.

Безумовно, одним із найнеприємніших моментів для нашої збірної є непростий переліт. Шлях на Фарерські острови з Києва досить довгий і забирає багато сил. Втім, нашим суперникам в цьому плані ще важче, оскільки з України фарерці відразу вирушили до Чехії, де в п'ятницю зіграли відкладений матч проти місцевої національної збірної. Дана зустріч склалася для гандболістів з півночі Європи набагато гірше, ніж гра в Україні. До великої перерви фарерці вже програвали шість м'ячів, а в другому таймі різниця тільки збільшувалася. Фінальна сирена зафіксувала поразку Фарерських островів з рахунком - 20:28.

На свій найдовший виїзд в нинішньому відборі збірна України вирушила в практично ідентичному складі щодо київського поєдинку. Зміна в ростері тільки одна, але дуже відчутна. Через травму в Торсхавні не зіграє лівий напівсередній Дмитро Горіга, який в минулу середу став другим за результативністю в нашій команді. Його замінить колега по амплуа Леонід Михайлютенко з російського клубу «Донські козаки», для якого матч проти Фарерських островів може стати дебютним у складі української національної команди.

Варто відзначити, що суддівська бригада в майбутньому поєдинку буде представляти Данію. Дуже дивне рішення від ЄГФ, враховуючи, що Фарерські острови є автономним регіоном, що входять до складу Королівства Данія. Залишається розраховувати, що на такому високому рівні земляцтву в суддівстві місця не буде, і воно повинно бути на високому рівні. Однак ще до гри дане призначення викликає багато питань і дуже добре, якщо їх не залишиться після матчу.

Втім, попри довгий переліт, незрозумілий вибір бригади суддів і постійно зростаючий рівень суперника Україна є фаворитом майбутнього поєдинку. Наша збірна повинна не розслаблятися і показати свій рівень, якого повинно вистачити для перемоги над острів'янами, адже навіть нічийний результат в Торсхавні може сильно вдарити по перспективах виходу з групи.

Прогноз Sport.ua: перемога збірної України

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Фарерські острови - Україна

Турнірна таблиця

Команди

Ігри

Перемоги

Нічиї

Поразки

М´ячі

Різниця

Очки

1.Росія

3

2

1

0

85:82

+3

5

2.Україна

3

1

1

1

80:78

+2

3

3.Чехія

2

1

0

1

55:48

+7

2

4.Фарерські острови

2

0

0

2

41:53

-12

0

14 березня

Фарерські острови – Україна

Чехія – Росія

 
  • 4.22
  • 12
  • 1.35
Сделать ставку
 
  • 4.30
  • 11.00
  • 1.33
Сделать ставку
 
  • 4.70
  • 10.0
  • 1.26
Сделать ставку

 

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 15:12 8
У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Наталія Букса – віце-чемпіонка Європи. Як українки на Родосі виступили
Інші види | 01 травня 2024, 11:26 0
Наталія Букса – віце-чемпіонка Європи. Як українки на Родосі виступили

Блогер Sport.ua Олексій Рижков – про жіночий шаховий континентальний форум, який фінішував у Греції

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
А в общем как-то страно-обладая мощным клуом-Мотор мы можем пропустить и россиян и чехов-у которых мужской гандбол не на первых позициях
Al Zolo
фареры-аутсайдер-тут все ясно а вот чехи-это неждан..... наш двубой с ними все решит
TimurKhAI
А написать время начала матча религия не позволяет?
Я понимаю, что его и самому легко найти, но если уж соорудили анонс – это ж самое первое, что должно там быть.