Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 березня 2021, 04:01
1953
2

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Перед матчем з Ворсклою ходили в храм»

Головний тренер «Дніпра-1» вважає, що його гравці виконали план на гру

| Оновлено 14 березня 2021, 04:01
1953
2
Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Перед матчем з Ворсклою ходили в храм»
Футбол 1/2/3. Ігор Йовічевіч

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч прокоментував успіх своєї команди в матчі 18-го туру УПЛ проти «Ворскли» (1:0).

«Хочу подякувати хлопцям за сьогоднішню гру. Це була справжня бійцівська гра, де тактика і у нас, і у них вийшла на перший план. Однак виконання краще вийшло у нас.

Всі специфічні механізми, які має «Ворскла», ми нейтралізували завдяки високому пресингу наших трьох нападників плюс Когута. Вони вирівняли 4 на 4 і не давали зручно грати ні Альюну, ні Яворському, ні Чеснакову. Тому на самому початку «Ворскла» мала труднощі і була змушена грати через довгий пас. Плюс ми були ефективнішими на підбираннях, так що бійцівські якості ми вирівняли.

План на гру виконали. У нас були і атаки і контратаки, в першому таймі ми могли скористатися ними краще, проте не вистачало креативності останнього удару.

Я не маю ніякого впливу на удар Довбика. Це його майстерність, яка вирішила долю матчу - ми виграли 1:0. У цьому поєдинку ми здобули три очки, які дуже важливі. Грати в меншості з такою потужною командою, як «Ворскла», було складно, особливо на останніх хвилинах було важко втриматися. Перебудувалися з 4-2-3-1 на 5-3-1, бо іншого виходу не бачив.

Цурікова випустив, щоб він покривав ширину з високим латералем Пердутою. Трійці в середині було важко, одного не вистачало. Однак вийшло нейтралізувати атаки «Ворскли».

Будемо відверті - в першій частині чемпіонату ми мали багато труднощів на стандартних положеннях. Не знаю скільки нам назабивали голів - але вони були дешевими, ми повинні були зіграти краще. Але на зборах ми дуже багато працювали, це один із сегментів, який можна використовувати на свою користь і зберегти результат. У весняному футболі важливі бійцівські якості і стандартні положення. А коли виросте трава, як каже Максимов - тоді буде ще краще грати і вболівальники отримають більше задоволення.

Зрозуміло, що не можеш планувати червону картку, але змусили мене міняти гравців по ходу матчу. Але реакція у нас була оптимальна, виконання футболістів, які вийшли і додали в грі та в боротьбі. Ми в меншості мали моменти, коли могли закрити матч. Але, на жаль, не вийшло. Однак я все одно дякую хлопцям за цю гру. Йдемо далі - це лише одна гра, попереду багато очок, налаштовуємося на «Десну».

Ходили в храм. Але храм він в душі. Не обов'язково туди йти, щоб Бог побачив, що ти в нього віриш. Це особиста справа кожного. Ті, хто вірять, можуть сподіватися, що Бог дасть ще більше сил в таких матчах і в життєвих ситуаціях», - сказав Йовічевіч.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі
Хокей | 07 травня 2024, 12:30 5
Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

На якому місці Ребров? Рейтинг тренерів збірних, які зіграють на Євро-2024
Футбол | 07 травня 2024, 22:45 1
На якому місці Ребров? Рейтинг тренерів збірних, які зіграють на Євро-2024

Наставник національної команди України посідає 19-те місце, лідер – Дідьє Дешам

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
polesse2000
Молодцы Днепр 1 в меньшинстве хлопнули Полтаву , теперь так-же и Чернигов хлопните
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил