Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 березня 2021, 12:14
3276
0

Барселона - Уеска. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонці в гонитві за лідером

| Оновлено 16 березня 2021, 12:14
3276
0
Барселона - Уеска. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/fcbarcelona

У понеділок, 15-го березня, в Барселоні, на стадіоні «Камп Ноу» в рамках матчу 27-го туру чемпіонату Іспанії «Барселона» прийме «Уеску». Стартовий свисток арбітра Адріана Вега прозвучить о 22:00 за київським часом.

«Барселона»

 

Каталонці вилетіли з Ліги чемпіонів і тепер можуть повністю зосередитися на чемпіонаті Іспанії. «Блаугранас» вдома поступилися французькому «ПСЖ», а на виїзді зіграли внічию і покинули найпрестижніший турнір Європи. У Примері останнім часом справи у «Барси» йдуть добре. Останні три гри команда з Каталонії виграла і скоротила відставання від лідируючого мадридського «Атлетіко» до шести очок. В активі самої «Барселони» 56 очок і два бали переваги над «Реалом». Останній раз синьо-гранатові програвали в Ла Лізі ще 5 грудня, коли на виїзді поступилися «Кадису». З тих пір поразки були тільки в Кубку і Суперкубку країни, а також в Лізі чемпіонів. З цього можна зробити висновок, що «Барселоні» важко даються важливі гри.

Команда Рональда Кумана не тільки має хороші шанси виграти чемпіонат, якщо буде брати «свої» очки, але і перемогти в Кубку Іспанії, де вже вийшла в фінал. У головному матчі турніру «Барса» зіграє проти «Атлетика» з Більбао. У чемпіонаті ще грати 12 турів, тому можливе чемпіонство не виглядає неможливим, як це було ще пару місяців назад, коли відставання становило понад десять очок.

Все ще не допоможуть каталонцям в цій грі Ансу Фаті, Серхі Роберто, Жерар Піке і Філіпе Коутінью. Всі вони заліковують пошкодження.

«Уеска»

 

Команда з Уески останнім часом чергує перемоги, нічиї і поразки. Для колективу, який займає останнє місце в турнірній таблиці, це нормально. Зараз в активі «Уески» 20 очок. Від рятівної зони, яка дозволить команді залишитися в Примері, її відділяє лише чотири очки, тому вся боротьба ще попереду. Останні результати команди повинні вселяти оптимізм, оскільки очки стали набиратися набагато активніше, ніж раніше.

У минулому турі «Уеска» в надрезультативній грі програла «Сельті» (3:4), до цього була нічия з «Ейбаром» (1:1), а перед цим підопічні Хосе Рохо Мартіна взяли верх над учасником 1/8 фіналу Ліги Європи «Гранадою» (3:2).

У лазареті «Уески» продовжують перебувати Антоніо Валера, Луїзінью, Педро Москера і Гастон Сілва. Ці футболісти не візьмуть участь в поєдинку з «Барселоною».

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою тільки п'ять матчів. Чотири перемоги на рахунку «Барселони» і одна нічия. «Уеска» ще не перемагала каталонців. При цьому, загальний рахунок цих п'яти зустрічей 21:3 на користь «Барси».

У матчі першого кола, який відбувся 3 січня, «Барселона» на виїзді мінімально переграла «Уеску» завдяки голу Френкі Де Йонга.

Орієнтовні склади:

 

«Барселона»: Тер Штеген, Альба, Ленгле, Фірпо, Дест, Де Йонг, Бускетс, Педрі, Дембеле, Мессі, Грізманн.

«Уеска»: Фернандес, Пулідо, Сіовас, Інсуа, Маффео, Феррейра, Хуан Карлос, Окадзакі, Ріко, Мір Вісенте, Ескріче.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів не менше, ніж в два м'ячі, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з форою (-1,5) з коефіцієнтом 1.55 по лінії Parimatch.

15 березня, понеділок

«Барселона» – «Уеска»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,20
  • 7,60
  • 14,0
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України
Футбол | 28 березня 2024, 09:32 5
Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України

Журналіст Віктор Вацко згадав кейс з кар’єри захисника «Шахтаря»

Мудрик розповів, які настанови дав Ребров у перерві матчу з Ісландією
Футбол | 27 березня 2024, 18:14 0
Мудрик розповів, які настанови дав Ребров у перерві матчу з Ісландією

Михайло також зізнався, що вже втомився від камбеків і хоче вигравати більш упевнено

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.