Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3238
0

Вулверхемптон - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Кризові мерсисайдці повинні брати три очки

Вулверхемптон - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/lfc

У понеділок, 15-го березня, в Вулверхемптоні, на стадіоні «Молінью» в рамках матчу 28-го туру чемпіонату Англії «Вулверхемптон» прийме «Ліверпуль». Стартовий свисток арбітра Крейга Поусона прозвучить о 22:00 за київським часом.

«Вулверхемптон»

 

«Вовки» продовжують бути міцним середняком англійської Прем'єр-ліги. «Вулверхемптон» має в своєму активі 35 очок і перед цим туром займає дванадцяте місце в турнірній таблиці АПЛ. У минулому турі команда Нуну Ешпіріту Санту зіграла внічию з «Астон Віллою» (0:0). До цього була поразка від «Манчестер Сіті» (1:4) і нічия з «Ньюкаслом» (1:1). Остання перемога «бродяг» датована 19 лютого, коли вони в рідних стінах переграли «Лідс» (1:0). У підсумку команда з Вулверхемптона особливо ні на що не претендує в цьому сезоні - до єврокубків далеко, до зони вильоту теж далеко, тому можна зробити висновок, що «вовки» можуть спокійно догравати сезон.

Звичайно, підопічні Ешпіріту Санту є явними аутсайдерами цього протистояння, проте є у них і перевага. Це свіжість. «Вулверхемптон» провів останню гру ще 6 березня, в той час як «Ліверпуль» серед тижня грав в Лізі чемпіонів. «Вовки» продовжують боротьбу лише в чемпіонаті країни, що теж може бути їм на руку.

«Ліверпуль»

 

Мерсисайдці - однозначні фаворити матчу. Команда Юргена Клоппа, незважаючи на невтішні результати в минулих турах, все ще залишається претендентом на місце в першій трійці. Зараз «Ліверпуль» має в своєму активі 43 очки і займає восьме місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії. Відставання від четвертого «Челсі» (від зони Ліги чемпіонів) становить вже сім очок, тому кожен матч для «червоних» зараз на вагу золота. В останніх семи матчах АПЛ «Ліверпуль» програв шість разів. Чемпіон Англії поступився «Брайтону», «Манчестер Сіті», «Лестеру», «Евертону», «Челсі» і «Фулхему». При цьому, він переміг тільки один раз, перегравши «Шеффілд».

А ось в Лізі чемпіонів справи у «Ліверпуля» йдуть відмінно. Серед тижня мерсисайдці впевнено вдруге переграли німецький «Лейпциг» і вийшли у чвертьфінал найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу. Звичайно, підопічні Клоппа будуть усіма силами намагатися добре виступати на двох фронтах, але цілком може бути і таке, що в підсумку команда залишиться без Ліги чемпіонів в наступному сезоні.

Незважаючи на погані результати в чемпіонаті, керівництво клубу висловлює повну підтримку Юргену Клоппу і не збирається його звільняти. Це має вселяти оптимізм і наставнику, і футболістам, але якщо на щось розраховувати, то більше втрачати очки не можна.

Історія зустрічей

 

107 матчів, 54 перемоги «Ліверпуля», 36 вікторій «Вулверхемптона» і 17 нічиїх - такі показники команд в особистих зустрічах.

У першому колі «Ліверпуль» в рідних стінах розгромив "Вулверхемптон" з рахунком 4:0. У матчах останнього туру мерсісайдци вдома програли «Фулгему» (0:1), а «вовки» зіграли внічию з «Астон Віллою» (0:0).

Орієнтовні склади:

 

«Вулверхемптон»: Патрісіу, Дендонкер, Сесс, Коуді, Семеду, Невеш, Моутінью, Джонні, Нету, Траоре, Вілліан Хосе.

«Ліверпуль»: Аліссон, Робертсон, Кабак, Філліпс, Александр-Арнольд, Вейналдум, Фабіньо, Алькантара, Салах, Мане, Жота.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.74 по лінії Parimatch.

15 березня, понеділок

«Вулверхемптон» – «Ліверпуль»
Вулверхемптон. Стадіон «Молінью». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 5,00
  • 3,84
  • 1,74
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.