Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 13 березня 2021, 20:14
1053
0

Реал – Ельче. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чемпіону Іспанії доводиться розриватися на два фронти

| Оновлено 13 березня 2021, 20:14
1053
0
Реал – Ельче. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Мадридський «Реал» на минулих вихідних зумів дещо затримати своїх сусідів по місту, які комфортно розташувалися на вершині турнірної таблиці, проте останнім часом втрачають очки вже надто часто для того, щоб називати себе явними претендентами на завоювання чемпіонського титулу. Чинний володар трофею хоче надолужити згаяне за попередні матчі, тому постарається в рамках 27-го туру Ла Ліги вдома здолати «Ельче».

«Реал»

Ні для кого не стане несподіваним той факт, що «вершкові» в майбутній грі не думатимуть безпосередньо про те, що відбувається на полі стадіону «Альфредо ді Стефано». Фінальний відлік до гри у відповідь проти бергамаської «Аталанти» в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА вже почався. Позиції «Реала» на міжнародній арені виглядають навіть більш хиткими, ніж у чемпіонській гонці в Іспанії. Із урахуванням інформації від певних джерел про те, що доля Зінедіна Зідана на чолі «Реалу» після цього сезону буде залежати саме від наявності єврокубкового трофея, є очевидним, що такий суперник, як «Ельче», не сильно зможе змістити акценти уваги мадридської команди.

Поточне положення «вершкових» у трійці лідерів турнірної таблиці не говорить зовсім нічого про найближче майбутнє команди. Два нічийних результати з прямими конкурентами трохи похитнули позиції «Реалу», але «Севілья», яка розташовується позаду, зі своїми двома поразками точно не могла цим скористатися. Перевага мадридської команди над майбутнім опонентом очевидна, але вже неодноразово бувало пді час нинішнього сезону, що колектив Зідана втрачав очки там, де від нього цього не очікували.

«Ельче»

Колектив Франсіско Ескріби на поточний момент сезону знаходиться поряд із зоною вильоту, не особливо маючи надії на успіх у матчі проти чинного чемпіона країни. Однак, «зелено-смугасті» в минулому турі зуміли відібрати очки у все тієї ж андалузської «Севільї» (2:1), а недавнє невдале протистояння проти каталонської «Барселони» (0:3) забезпечує команді достатньо хороший рівень бойових кондицій. За день до кінця 2020 року, «Ельче» зумів підставити підніжку «Реалу» на своєму полі, але в умовах гостьових поєдинків проти «вершкових», клуб із провінції Аліканте історично виглядає далеко не найкращим чином.

Перспективи у команди Ескріби відірватися від зони вильоту є, і вони здаються дійсно хорошими. Календар у попередніх турах не особливо привертав до набору важливих балів, але найближчим часом ситуація в цьому плані не планує ставати більш сприятливою. Тому, «Ельче» доведеться боротися в кожному матчі.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Ельче», і завершилася нічиєю з рахунком 1:1.

«Реал» у домашніх поєдинках поточного сезону, частіше за все, досягає необхідних йому переможних результатів. Винятки становили невпевнений період на старті сезону, і моменти напруженої ситуації в групі Ліги чемпіонів УЄФА і вильоту з Суперкубка Іспанії.

«Ельче», у свою чергу, статусом успішної ​​під час гостьових поєдинках команди точно не володіє. У кращому випадку, «зелено-білим» вдається досягти нічийного результату. Але і подібне востаннє траплялося ще в середині січня.

Орієнтовні склади

«Реал»: Куртуа – Менді, Начо, Варан, Васкес – Кроос, Каземіро, Модріч – Асенсио, Бензема, Родріго.

«Ельче»: Бадія – Хосемі, Кальво, Верду, Барраган – Фідель, Марконі, Гути, Тете – Каррільо, Бойє.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що мадридський «Реал», тримаючи в голові протистояння у відповідь проти «Аталанти», досягне під час поєдинку впевненої переваги над суперниками, але повністю свій потенціал розкривати не стане. За таких умов, ставка «Заб'ють голи в обох таймах: тільки Реал Мадрид» за 2,01 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

13 березня, субота

Реал – Ельче
Мадрид. «Альфредо ді Стефано». 17:15
ТБ-трансляція на платформі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 1.20
  • 7.10
  • 16.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.