Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 березня 2021, 16:33
1749
2

Арсенал - Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч АПЛ

| Оновлено 14 березня 2021, 16:33
1749
2
Арсенал - Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 28-го туру Прем'єр-ліги Англії «Арсенал» – «Тоттенхем».

«На нас очікує Дербі Північного Лондона. Ці матчі завжди непередбачувані. Обидві команди напередодні успішно зіграли в перших матчах 1/8 фіналу Ліги Європи. «Арсенал» в гостях переміг «Олімпіакос» (3:1), а «Тоттенхем» виявився сильнішим за загребське «Динамо» (2:0). «Тоттенхем» перемагає вже в п'яти матчах поспіль, при цьому забивши 15 м'ячів і пропустивши лише один. «Шпори» знаходяться у відмінному стані. Все це не просто так!

По-перше, відновився після травми і вийшов на хороший рівень лідер команди Харрі Кейн. Також «прокинувся» Гарет Бейл! Чому? «Реал» не збирається повертати валлійця. Також Деле Аллі повернувся на колишній рівень. А є ще Сон, Моура і Вінісіус. Атакуючий потенціал «шпор» вражає.Чого не скажеш про їх центр оборони. У мене б Дайер не грав би. Їм терміново потрібно придбати топового центрального захисника типу Ван Дейка, Рубена Діаша або Магуайра.

«Арсенал» виграв три з чотирьох попередніх матчів, забивши в кожному з переможних зустрічей по три м'ячі. Я вважаю, що «Арсенал» посилили Едегор,Томас Парті і Габріел. Але «Арсенал» займає лише десяте місце, ризикуючи не потрапити в єврокубки. Для когось це дивно! Для мене це не дивно.

Річ в Артеті. Одна справа – бути асистентом топового тренера Гвардіоли, а інша справа самому очолювати команду. Тим більше «Арсенал» всі люблять того зразка, коли його тренував Арсен Венгер і завжди будуть порівнювати всіх наставників зі знаменитим французом.

Ми розуміємо, чому «каноніри» так намагаються виграти Лігу Європи. Тому що, перемігши в цьому єврокубку, можна потрапити в Лігу чемпіонів. Але «Арсенал» дуже багато матчів програє (11 в АПЛ). У «канонірів» дуже непростий календар. Після дербі з «шпорами» вони зіграють матч-відповідь Ліги Європи з «Олімпіакосом», в АПЛ ще одне дербі з «Вест Хемом» і поєдинок з «Ліверпулем».

Припускаю дуже серйозний тактичний поєдинок, тому що Моурінью грає проти учня Гвардіоли. А це зовсім різні постановки гри. Гра не буде відкритою і відчайдушною. Але португалець багато зіграв таких матчів, і він спробує продовжити переможну серію «шпор». Я схиляюся до того, що «Тоттенхем» виграє, але, думаю, що обидві команди заб'ють», – сказав Грозний.

Матч «Арсенал» - «Тоттенхем» відбудеться 14 березня. Початок зустрічі – о 18:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pol Chopa
У Грозного Даер не грав би,угу йому зі своїм *сократовським*лобом потрібно тільки глянуть на суперника зразу Грозний може за це постійно беруть в збірну цілої Англії.
Якщо Маур випустить зі старта Моуру з Бейлом то переможемо,головне щоб не Бергвейна.