Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ден Іге – Гевін Такер. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC Fight Night 187

Ден Іге – Гевін Такер. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Після грандіозного турніру UFC 259 минулої неділі, цього вік-енду в Лас-Вегасі (штат Невада, США) промоушен №1 представить порівняно скромний івент UFC Fight Night 187. У карді UFC Fight Night 187 немає по-справжньому гучних імен, але це не означає, що на турнірі не буде цікавих боїв.

№9 рейтингу UFC напівлегкої ваги Ден Іге спочатку повинен був битися на цьому турнірі з Райаном Холлом, але той відмовився від бою з нерозкритих причин, і його замінив Гевін Такер.

Іге свій останній вихід у восьмикутник здійснив у липні 2020 року, програвши одноголосним рішенням суддів Келвіну Каттару. Ця невдача обірвала серію Дена з шести перемог, яка включала виграші у Кевіна Агілара, Мірсада Бектича і Едсона Барбози.

Такер в UFC зібрав рекорд 4-1. Останній раз він бився три місяці тому на UFC 256, де обійшов на суддівських картках Біллі Кварантілло.

Прогноз на бій

Іге - стійкий боєць, чиї поєдинки в UFC часто проходять всю дистанцію. У стійці він нічим особливим не виділяється, будучи хорошим грепплером з чорним поясом із БЖЖ.

У Такера також є аналогічний пояс і його теж можна вважати базовим грепплером. Але при цьому Такер непоганий кікбоксер і має в своєму розпорядженні потужний удар.

Ймовірно, Іге намагатиметься скористатися своїми сильними сторонами на землі, в той час, як Такер постарається перебити суперника. Очікуємо на конкурентне протистояння, яке з великою часткою ймовірності пройде всі три раунди. Досвід Іге виступів на високому рівні може стати вирішальним фактором у цьому поєдинку.

Перемога Іге за очками

Поєдинок відбудеться у неділю, 14 березня, орієнтовно о 04:30 за київським часом.

 
  • 1.6
  • 46
  • 2.37
Сделать ставку
 
  • 1.63
  • 2.37
Сделать ставку
 
  • 1.64
  • 2.37
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.