Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 березня 2021, 21:08
1733
0

Фулґем - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Городяни» відвідають одну з найслабкіших вдома команд АПЛ

| Оновлено 13 березня 2021, 21:08
1733
0
Фулґем - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У суботу, 13 березня, у Лондоні на полі стадіону «Крейвен Котедж» відбудеться матч 28 туру чемпіонату Англії, в якому «Фулґем» прийме «Манчестер Сіті».

«Фулґем»

Команда Скотта Паркера у поточній таблиці англійської Прем'єр-ліги займає 18 місце, очолюючи тріо аутсайдерів. В її активі 26 очок у 28 зіграних поєдинках (5 перемог, 11 нічиїх, 12 поразок). На своєму полі «дачники» взяли 10 очок, провівши 14 поєдинків (2 перемоги, 4 нічиї, 8 поразок). У нинішній АПЛ у «Фулхема» найслабші домашні показники нарівні з «Брайтоном» та «Шеффілд Юнайтед».

У своєму останньому на сьогодні матчі команда обіграла на виїзді «Ліверпуль» (1:0), а перед цим у рідних стінах поступилася «Тоттенґему» (0:1). Поразка від «шпор» перервала відразу п'ятиматчеву серію ігор «дачників» без поразок (2 перемоги, 3 нічиї).

Варто зазначити, що у «Фулґема» лише четвертий знизу показник загальної кількості перемог в чемпіонаті (5 виграшів, як і у «Брайтона»), проте кращий показник за кількістю нічийних зустрічей (11 матчів, як знову і у «Брайтона»).

Проти «Сіті» не зможуть зіграти травмовані у «Фулґема» Керні та Родак.

«Манчестер Сіті»

Команда Хосепа Гвардіоли підходить до візиту в Лондон в статусі лідера чемпіонату Англії. У неї 68 очок у 29 проведених матчах (21 перемога, 5 нічиїх, 3 поразки). У попередньому поєдинку «городяни» обіграли вдома «Саутгемптон» (5:2), чим закрили домашню невдачу в дербі з «Манчестер Юнайтед» (0:2, 7 березня), яка, нагадаємо, на позначці у 15 поєдинків перервала переможну серію колективу у АПЛ.

За досягненням на виїзді у «Сіті» по лізі наразі третій результат - 30 очок у 13 матчах (9 перемог, 3 нічиї, 1 поразка). Але слід зазначити, що лідируючі «Лестер» (34 пункти) та «Манчестер Юнайтед» (33 очки) провели на два матчі більше, ніж «городяни».

Згідно з офіційною інформацією, у лазареті «Манчестер Сіті», як і раніше, залишається лише один-єдиний Аке. Решта гравців знаходяться в ігровій обоймі у Гвардіоли.

Історія зустрічей

В англійській Прем'єр-лізі клуби провели між собою 27 зустрічей. «Фулґем» здобув перемоги у 4 поєдинках, включаючи один на своєму полі. На рахунку у «Манчестер Сіті» 14 виграшів - по сім на своєму полі та у гостях. У 9 зустрічах суперники розходилися миром.

У поєдинку першого кола поточного чемпіонату Англії, який відбувся 5 грудня 2020 року у Манчестері, господарі перемогли з рахунком 2:0.

Орієнтовні склади:

«Фулхем»: Ареаля, Аїна, Андерсен, Адарабіойо, Робінсон, Б. Рід, Леміна, Х. Рід, Лукман, Маджа, Кавалейру.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Зінченко, Рубен Діаш, Стоунз, Жоау Канселу, Гюндоган, Родріго, Бернарду Сілва, Стерлінг, Фоден, Марез.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.35 по лінії Parimatch.

13 березня, субота

«Фулґем» - «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Крейвен Котедж». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 0:2

 

 
  • 10.0
  • 5.0
  • 1.35
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.