Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 14 березня 2021, 16:35
1233
0

Торіно - Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Команда з Мілана все ближче до чемпіонства

| Оновлено 14 березня 2021, 16:35
1233
0
Торіно - Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
https://twitter.com/Inter/

У неділю, 14-го березня, в Турині на стадіоні «Олімпіко» в рамках матчу 27-го туру чемпіонату Італії «Торіно» прийме міланський «Інтер». Стартовий свисток арбітра Паоло Валері прозвучить о 16:00 за київським часом.

«Торіно»

 

«Бики» останнім часом вкрай нестабільні. Вони програли в минулому турі «Кротоне», але до цього виграли у «Кальярі». Перед цим же було п'ять нічиїх поспіль. Все це вилилося в те, що зараз «Торіно» має в своєму активі 20 очок і йде в зоні вильоту, на вісімнадцятому місці. Правда, від рятівної, сімнадцятої позиції їх відділяє лише два очки. При цьому, у «бордових» є дві гри в запасі. Звичайно, підопічні Давида Ніколи боротимуться за виживання. Їхнє головне завдання на сезон - збереження прописки в еліті.

З Кубка Італії «Торіно» вилетів на стадії 1/8 фіналу, поступившись в серії пенальті «Мілану», тому можна повністю зосередитися на чемпіонаті країни. У минулому сезоні «бики» зайняли 16-е місце за підсумками сезону. Здається, що якщо вони і цього разу стануть 16-ми, то будуть задоволені.

Нікола не зможе розраховувати в цьому матчі відразу на чотирьох основних гравців. Це захисники Вілфрід Синго і Ніколя Нкулу, хавбек Томас Рінкон і форвард Андреа Белотті. Істотні втрати для «Торіно».

«Інтер»

 

«Інтерісти» зараз знаходяться на поул-позішн. Ранній виліт з єврокубків, звичайно, допоміг команді Антоніо Конте в чемпіонаті. «Чорно-сині» посіли останнє місце в своїй групі Ліги чемпіонів, але зате йдуть першими в італійській Серії А. Зараз «Інтер» має в своєму активі 62 очки і займає комфортне перше місце, випереджаючи найближчого переслідувача на шість очок. Більш того, у команди зараз семіматчева переможна серія в чемпіонаті. Вони не тільки здобувають результат, але і показують якісний футбол, заслужено очолюючи пелетон. Грати ще, звичайно, довго, цілих 12 турів, і статися може все, що завгодно, але зараз «Інтер» є головним фаворитом в боротьбі за Скудетто і за те, щоб скинути з трону туринський «Ювентус».

З Кубка Італії «Інтер» також вилетів, поступившись у півфіналі «Ювентусу», тому зараз всі сили йдуть тільки на чемпіонат. Здається, що «чорно-сині» вже не втратять свою перевагу. Якщо говорити конкретно про гру з «Торіно», то за міланців не зіграє хавбек Артуро Відаль. Всі інші в строю і готові взяти чергові три очки.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 196 матчів. Серйозна перевага на боці «Інтера», який виграв 80 зустрічей. 58 перемог на рахунку «Торіно» і 58 нічийних результатів.

У першому колі «Інтер» в рідних стінах переграв «Торіно» з рахунком 4:2, хоча по ходу зустрічі поступався 0:2.

Орієнтовні склади:

 

«Торіно»: Сірігу, Родрігес, Лянко, Іццо, Ансальді, Мандрагора, Лукич, Войвода, Гояк, Дзадза, Бонаццолі.

«Інтер»: Ханданович, Шкрініар, Де Врей, Бастоні, Хакімі, Барелла, Брозовіч, Перішич, Еріксен, Мартінес, Лукаку.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.38 по лінії Parimatch.

14 березня, неділя

«Торіно» – «Інтер»
Турин. Стадіон «Олімпіко». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 8,90
  • 5,00
  • 1,38
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.