Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1666
4

Унаї ЕМЕРІ: «Знали, що ці 90 хвилин не будуть для нас легкою прогулянкою»

Наставник «Вільярреала» – про перемогу над «Динамо»

Унаї ЕМЕРІ: «Знали, що ці 90 хвилин не будуть для нас легкою прогулянкою»
Getty Images/Global Images Ukraine. Унаї Емері

Головний тренер іспанського «Вільярреала» Унаї Емері на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу над київським «Динамо» (2:0) в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи.

– Яким був ваш план на гру і якими слабкими сторонами «Динамо» ви планували скористатися?
– Київське «Динамо» - лідер української Прем'єр-ліги, і я ставлюся з величезною повагою до цієї команди, в складі якої чимало якісних гравців. Тому ми збиралися захистити себе від небезпечних виконавців «Динамо» і протиставити їм наші кращі якості, створити якомога більше гольових моментів і намагатися їх використовувати. Підкреслюю, що ми дуже поважаємо «Динамо», тому знали, що ці 90 хвилин не будуть для нас легкою прогулянкою.

– Здалося, що ваша команда грала сьогодні невимушено. Можна сказати, що «Вільярреал» переміг на класі? Чи здивувало вас чимось «Динамо»?
– Ще раз хочу підкреслити, що ставлюся з великою повагою і до «Динамо», і до інших українських клубів, що виступають в єврокубках. Свого часу, працюючи в «Севільї», я зустрічався з «Дніпром», а також грав з «Шахтарем» під керівництвом Мірчі Луческу. Сьогодні цей тренер, який багато зробив для європейського футболу, очолює київське «Динамо». Нам вдалося показати досить серйозну гру, але не хочу цим знецінювати суперника. Ми серйозно поставилися до цього матчу.

– Сьогодні «Динамо» було настільки слабким чи «Вільярреал» настільки сильним?
– «Динамо» – це команда високого рівня. І кияни також показали серйозну гру в сьогоднішньому матчі. У складі суперників досить динамічні гравці, які на багато що здатні. Тому у нас немає повної впевненості перед матчем-відповіддю на домашньому полі. Просто сьогодні ми змогли показати свою гру.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
volf2020
Делікатний.
Серега Кукалец
1
Серега Кукалец
Когда кажется, креститься нужно. Откуда можно знать что у него не получиться
kudralianaalina
У меня брат все хочет футболистом стать, мне кажется, фигня. Не стоит. Максимум вот смотреь за Динамо, это да. Хорошее дело. Может на агронома все-таки пойти? https://kedu.ru/press-center/profgid/agronom/ Вот тут почитала и мне кажется норм..