Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 березня 2021, 03:26
1269
2

ІСМАЇЛІ: «Я помилився, що призвело до першого голу в наші ворота»

Захисник «Шахтаря» – про розгромну поразку від «Роми»

| Оновлено 12 березня 2021, 03:26
1269
2
ІСМАЇЛІ: «Я помилився, що призвело до першого голу в наші ворота»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ісмаїлі (праворуч)

Захисник донецького «Шахтаря» Ісмаїлі прокоментував поразку від італійської «Роми» (0:3) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

– Ісмаїлі, що сталося з командою в першому таймі?
– Дуже складний матч, дуже міцний суперник фізично. «Рома» накривала всі атаки, що ускладнило нашу гру. Ми мали чималі труднощі на початку атак, надто на лівому фланзі нас опікували один в один. Ми не змогли організовано розігрувати м’яч, розвивати атаки. Лише наприкінці першого тайму вдалося скоригувати деякі деталі, тоді вже стали більш-менш демонструвати футбол, властивий «Шахтарю».

– Чи згоден, що першого голу можна було уникнути?
– Справді, перший гол – моя помилка. Я неправильно прочитав гру, почув крик: правий захисник просив передачу, гадав, що м’яч піде на нього, і неправильно прочитав той момент, а потрібно було грати до кінця з Пеллегріні. Це було питання вибору, і я, на жаль, помилився, що призвело до голу в наші ворота.

– Під час другого гола, напевно, всі бачили й чули, що тебе вдарили по нозі. Як уважаєш, чому рефері не відреагував?
– Не знаю, що сталось із суддівством. Було чимало фолів з боку суперника, фактично вони не давали нам грати. Коли ми спробували більш-менш розвивати нашу гру, футболісти «Роми» фолили, а суддя нічого не ставив. А в наш бік було навпаки: і свистки, і зупинка гри. Як у другому голі, коли пішла контратака. Якби арбітр зупинив тоді матч, можливо, все б склалось інакше.

– 0:3 – це катастрофа?
– Це надто важкий результат. Їхали сюди в жодному разі не для того, щоб програвати. Навпаки, прагнули домогтися позитивного результату, однак таке стається у футболі. Поєдинок минув не найкращим чином для нас, на жаль, багато що не вийшло, хоч ми й знали, що будуть труднощі. Суперник є чудовим, але ми змагатимемось до останньої хвилини, щоб спробувати реабілітуватися.

Матч-відповідь відбудеться 18 березня в Києві на НСК «Олімпійський».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фіорентина – Брюгге. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій
Футбол | 02 травня 2024, 21:05 0
Фіорентина – Брюгге. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
baich
1й гол на тебе, 2й гол на тебе- троих прошел и отдал мяч сопернику зачем-то, пошла контра и получили. 3й гол - верховой мяч и опять ты прыгаешь для статистики. Ну пусть третий в окружении 3х человек не считаем.
"Не знаю, що сталось із суддівством. Було чимало фолів з боку суперника, фактично вони не давали нам грати." - ну так надо было обидеться на судью у перестать играть, как настоящие футболисты! Собственно что вы и сделали...
И квинтесенция всех комментариев - "Фонсека нас хорошо знал, поэтому мы не сыграли". Тогда что делал Каштру все эти годы в команде? По тетрадкам Фонсеки играл? А Фонсека играл по тетрадкам Луческу, как до этого все "специалисты" говорили. Т.е. по факту в шахтере ничего не поменялось со времен Луческу и играют все по старым записям...может пора что-то поменять и не идти по пути Динамо? Когда тренер новый, а записи старые.
И считаю ошибкой Каштру выпускать Исмаили в таком матче после длительного перерыва, если были варианты конечно
Axmetov10
Исмаила полностью провалил матч,во всех трёх голах поучаствовал.Ошибка тренера,что он дал играть игроку,который только вышел из лазарета