Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 11 березня 2021, 17:33
7471
3

Йожеф САБО: «Настільки фартового тренера, як Луческу, я не бачив»

Фахівець вважає, що наставнику київського «Динамо» дуже часто щастить

| Оновлено 11 березня 2021, 17:33
7471
3
Йожеф САБО: «Настільки фартового тренера, як Луческу, я не бачив»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній головний тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» — «Вільярреал».

«Я все життя думав, що мій друг Валерій Васильович Лобановський фартовий. Але настільки фартового тренера, як Луческу, я не бачив. Великий Фергюсон, коли вигравав Лігу Чемпіонів в 1999 році, сказав, що недостатньо бути великим тренером, має бути і везіння. У Луческу дуже багато везіння.

«Вільярреал» — це велика команда, там хороші футболісти. Вони зараз на сьомому місці в чемпіонаті, це непоганий результат. Киянам буде важко.

Я зараз не бачу, щоб Циганков був провідним гравцем в «Динамо». Провідний футболіст — це той, який тягне команду за собою, весь час в атаці, весь час створює моменти. Зараз ключовий гравець — це Віталій Буяльський. Він завжди на вістрі, грає небезпечно. Якщо Циганков не зможе вийти через травму то, швидше за все, вийде Родрігеш. Він багато рухається, активний, але не все у нього виходить. Проте, він може повести партнерів за собою», — сказав Сабо.

Перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» — «Вільярреал» відбудеться в четвер, 11 березня, о 19:55 за київським часом.

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. «Ти г****ний Ярмоленко». Мудрик почув образливу кричалку від фанів
Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16
ВІДЕО. «Ти г****ний Ярмоленко». Мудрик почув образливу кричалку від фанів

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ
Футбол | 06 травня 2024, 09:50 0
Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Лобановский везучий? При чем тут везение? У Лобановского голова и работоспособность. 28-летний Лобановский взялся тренировать никому не известную команду из второй лиги Днепр Днепропетровск. Вывел ее в первую лигу. В первом же сезоне Днепр стал победителем первой лиги и вышел в высшую лигу. В первом же сезоне в высшей лиге Днепр стал грандом советского футбола отстав от Динамо Киев всего на одно очко. После этого Лобановскому повезло. Щербицкий перевел Лобановского в Динамо Киев.
Антон Кантон
Кто везучий так это Йожик. Заменил Михайличенко и Трабзонспор повезло пройти, хотя за неделю что он там мог натренировать. После Михайличенко еще ему норм команда досталась, что он в итоге набрал в ЛЧ 10 очков.
Vytas Meskauskas
После того как этот чудак болел за венгров а не за Украинский ДК типа потому что там Ребров тренер , о нем вообще не стоит даже в новостях писать.