Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1165
0

Остап МАРКЕВИЧ: «Шанси у Динамо на сумарний прохід Вільярреала є»

Головний тренер «Маріуполя» - про потенціал іспанців

Остап МАРКЕВИЧ: «Шанси у Динамо на сумарний прохід Вільярреала є»
ФК Вільярреал

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич, який працював свого часу в іспанському «Вільярреалі», розповів про потенціал цієї команди.

- Остапе Мироновичу, іспанський «Вільярреал» можна вважати фаворитом в 1/8 фіналу Ліги Європи проти київського «Динамо»?
- Не хотів би міркувати, хто більше фаворит цього протистояння. Футбол з кожним роком вирівнюється, і як показує практика, не завжди фаворити перемагають. Той, хто правильно налаштується, хто краще вивчить суперника, і з яким багажем підійде до матчів, той в результаті і відсвяткує загальний успіх.

Що стосується «Вільярреала», то, на мій погляд, ця команда входить до топ-5 чемпіонату Іспанії. Не так давно вона запросила кількох гравців найвищого рівня. У «Вільярреал» прийшов капітан «Валенсії» Даніель Парехо, Франсіс Коклен має досвід виступів в чемпіонаті Англії. Крім того, розкрилися нападники «Вільярреала», добре грають зараз, забивають. Також в складі суперника «Динамо» є гравці збірної Іспанії. В обороні теж є виконавці, які вміють починати організовувати атаки. Виділю захисника Пау Торреса, подобається півзахисник Самуель Чуквуезе.

- Чи буде «Вільярреал» робити ставку на Лігу Європи, чи для іспанців Прімера важливіша?
- Думаю, багато що буде залежати від того, який склад вибере на гру в Києві Унаї Емері. Він може зробити мікс, довірити місце на полі в першій грі молодим, серед них Фернандо Ніньо, Алекса Баена, Йеремі Пиньо. Оскільки в чемпіонаті у «Вільярреала» були в останніх іграх невдачі, тренер на Лігу Європи може трохи змінити склад, але молоді гравці теж захочуть проявити себе. В цьому і шанс для «Динамо», у складі якого теж досить молоді. Вважаю, що шанси у «Динамо» є на сумарний прохід «Вільярреала».

- Яка лінія найсильніша у «Вільярреала»?
- На мій погляд, це атака. Цій лінії треба приділити особливу увагу. Зазначу Пако Алькасера, Жерара Морено, Самуель Чуквуезе.

- Що можна сказати про головного тренера «Вільярреала» Унаї Емері?
- Звичайно, він топ-тренер і я був у нього на стажуванні. Він відноситься до числа тих фахівців, які досконально вивчають суперника, знають всі його сильні і слабкі сторони. Тому було б добре, якщо «Динамо вдасться зробити якийсь сюрприз для «Вільярреала».

Динамо - Вільярреал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.