Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 11 березня 2021, 22:07
2247
3

Славія – Рейнджерс. Прогноз на матч Ліги Європи

Результативний футбол колективу Джеррарда може зупинити тільки аналогічний суперник

| Оновлено 11 березня 2021, 22:07
2247
3
Славія – Рейнджерс. Прогноз на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

До стадії 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА зумів дійти колектив, якого більшість уболівальників, можливо, і не очікували побачити в цьому раунді. Празька «Славія» стала автором сенсації, вибивши з єврокубкового турніру англійський «Лестер», який на груповому етапі свого часу постраждав у виїзній грі проти луганської «Зорі». Однак наступний суперник для колективу Йіндржіха Трпішовского також попався з Британських островів – шотландський «Рейнджерс» зараз у гарній формі, тому на долю «червоно-білих» припала досить важка дуель.

«Славія»

Празький колектив нині досить впевнено очолює турнірну таблицю своєї національної першості, а трохи раніше ще й влаштував погром над скромним «Карлови Вари» в рамках Кубка Чехії (10:3). Очевидно, що якщо навіть «Спарті» не вдається нав'язати своїм принциповим суперникам боротьбу за першу сходинку (11 очок відставання після 22 турів), то вже настав час говорити, що команда Трпішовского переросла локальні масштаби і готується вийти на міжнародну арену з досить гучними заявами.

Матчі попереднього раунду проти «Лестера» прекрасно лягають у цю парадигму прогресу «клаптевих». Серйозний англійська опонент був битий, навіть незважаючи на відсутність голів у домашньому для «червоно-білих» поєдинку (0:0). Шокувавши «лисиць» на чужому полі (2:0), «Славія» з чистою совістю відправлялася на жеребкування, за підсумками якої їй у будь-якому випадку дістався б сильний суперник, тому, побачивши шотландську команду, приводів перевести дух або надмірно напружитися не було зовсім.

«Рейнджерс»

«Плюшеві ведмедики» зараз у прекрасній формі. Стівен Джеррард зумів за 2,5 роки привести команду до довгоочікуваного чемпіонства, яке стало першим за останні десятиріччя. Суперників на внутрішній арені в своєму нинішньому стані «Джерс» абсолютно не мають, так жодного разу і не поступившись за 32 поєдинки, пропустивши при цьому лише дев'ять м'ячів у свої ворота.

Чудова новина для колективу з Глазго полягає ще й у тому, що клубу вдалося перенести локальну історію успіху на міжнародне змагання, і «Рейнджерс» досить впевнено пройшов непросту групу, у якій, окрім них, брали участь лісабонська «Бенфіка», льєзький «Стандард» і польський «Лех», також жодного разу не поступившись. «Антверпен» на стадії 1/16 фіналу вже дізнався силу колективу Джеррарда – 9 пропущених м'ячів за два матчі, але і п'ять голів у ворота шотландської команди не відзначити не можна. Є передумови до чергової гольової перестрілки.

Статистика

Майбутня зустріч стане першою в історії офіційною очною дуеллю цих команд.

Видатною особливістю празької «Славії» є її виступи на рідній арені. Останній раз команда поступалася ще в кінці листопада 2019 року, коли міланський «Інтер» в одному з останніх турів групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА зумів зломити оборону чеської команди (3:1). При цьому, більшість поєдинків відзначаються високою результативністю.

«Рейнджерс» Джеррарда – абсолютно унікальний колектив, який абсолютно не боїться нав'язувати атакуючий футбол своїм суперникам навіть на їх стадіонах. Чого варті тільки єврокубкові матчі цього сезону «Джерс» проти тих таки «Антверпена» (4:3), «Бенфіки» (3:3), «Віллем II» (4:0). Очевидно, що і в майбутній грі акцент шотландцями буде зроблений на результативність.

Орієнтовні склади

«Славія»: Коларж – Боріл, Зіма, Кудела, Голеш – Провод, Громада – Олаїнка, Станчу, Сіма – Кухта.

«Рейнджерс»: Макгрегор – Барішич, Хеландер, Голдсон, Угелумба – Камара, Ерфілд, Арібо – Кент, Морелос, Хаджі.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку команди не будуть соромитися бажання атакувати, тому зможуть організувати досить голів. Можливо, навіть в обидві сторони. За таких умов, ставка «ТБ 2.5» за 2,23 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

11 березня, четвер

Славія – Рейнджерс
Прага. «Сінобо Стедіум». 19:55
ТБ-трансляція на платформі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 2.35
  • 3.30
  • 3.10
Сделать ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Призові збірної України, ультиматум Ротаня, Зінченко врятував уболівальника
Інші види | 28 березня 2024, 07:00 0
Призові збірної України, ультиматум Ротаня, Зінченко врятував уболівальника

Головні новини за 27 березня на Sport.ua

ВІДЕО. Фанат кинув Зінченку телефон, Олександр відповів тим же
Футбол | 27 березня 2024, 14:39 7
ВІДЕО. Фанат кинув Зінченку телефон, Олександр відповів тим же

Вболівальники дуже хотіли отримати спільну фотографію з капітаном збірної України

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maxno
полный бред от сайта в ворота Славия не забил Лестер не одного мяча посмотрим на Рейнжеров .
Al Zolo
Рейнджеры-хорошая команда не собираются сливать ЛЕ как Лестер-чехам будет трудно но топить буду за славян
BaZia
С детства за Славию..