Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2021, 15:50
59490
61

Артем ФРАНКОВ: Комітет УАФ заборонив матчі на стадіоні імені Лобановського

Журналіст вважає, що це помста з боку УАФ

| Оновлено 12 березня 2021, 15:50
59490
61
Артем ФРАНКОВ: Комітет УАФ заборонив матчі на стадіоні імені Лобановського
fcdynamo.kiev.ua

За інформацією журналіста Артема Франкова, Комітет УАФ зі стадіонів та безпеки проведення матчів на віртуальному засіданні проголосував за те, щоб заборонити проводити матчі на стадіоні «Динамо» імені Лобановського.

Цей стадіон є домашнім для «Олімпіка» (крім того, там недавно проводили офіційні ігри інші команди), і Франков вважає, що так УАФ мстить клубу за недавні висловлювання президента Владислава Гельзіна з приводу суддівства.

Офіційні сайти УАФ, «Динамо» і «Олімпіка  на цей момент ніякої інформації не надають.

«Засідання того самого горезвісного комітету ФФУ зі стадіонів, який минулого тижня дозволив задіяти в УПЛ львівський стадіон третьої категорії СКІФ. Увага, агентурна інформація! На цей раз він, слід зазначити, далеко не одноголосно - ще не у всіх остаточно з'їхав дах на грунті зализування заднього проходу керівництву Федерації, на віртуальному засіданні ухвалив: заборонити проведення матчів УПЛ на київському стадіоні «Динамо» ім Лобановського. Формальна причина: все з мішка, від безпеки, до якості поля».

«Питання не в тому, що саме на цей стадіон чомусь перебрався матч «Колос» - «Шахтар». Питання не в тому, що це лобовий удар по «Олімпіку», якому тупо нікуди діватися. Питання не в тому, що тут же грали «Агробізнес» і «Десна».

«Питання не в тому, що «Динамо» витратило бозна скільки на підігрів і підготовку, а тепер частково зуміло відшкодувати ці кошти - за рахунок оренди. Питання в тому, що це тупа, як глава цього комітету ФФУ, помста. Всі прекрасно знають, що при суворій перевірці нам доведеться закрити всі стадіони в країні - недоліки знайдуться, було б бажання, особливо якщо зробити акцент на певних речах», - сказав Франков.

ОФІЦІЙНО. Олімпіку заборонили грати на стадіоні Динамо

Оцініть матеріал
(447)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 61
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Комитет УАФ стал на тропу войны, против футбольной общественности страны. Ну ничего, на каждый гвоздь свой молоток найдется
BaZia
Мля.. реально обидно за Олимпик, мало того что отобрали у них 100% гол и морально на всю страну унизили каждого сотрудника и футболиста клуба, так ещё и стадиона лишили. НЕ ПОРА ПАВЕЛКЕ, БАРАНКЕ И ЛУЧИ ВОЗГЛАВИТЬ КОЛОНУ ИДУЩИХ НА ЙУХ С УАФ?
junglecat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Batya
На СКІФІ у Львові можна, а на Динамо у Києві ні .... вони якісь безсмертні мабуть...
Владимир Копяк
Я предчувствую, что мы на пороге большого шухера... У руководства ОПГ УАФ окончательно поехала крыша, скоро этот гнойный нарыв на теле украинског футбола должен лопнуть, но все мы должны приложить свои руки к этому
эпохальному событию..
Vladislav Pohily
Одна справа Гельзіна покарати, але навіщо клуб знищувати? Тут і так професійних команд кіт наплакав, як для країни з таким населенням, а вони ще й "допомагають".
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sahka1981
А кое кому все норм!
«Баба-яга против!
"Шахтер": "Выступаем за абсолютное невмешательство в работу судейского корпуса"
«За последние годы была проделана большая работа по повышению уровня арбитража. Однозначно, сегодня судейство стало лучше. Но, к сожалению, есть еще над чем работать....Помимо качества судейства, которое нужно продолжать улучшать, есть проблема с давлением на арбитров со стороны некоторых клубов и стимулированием. Нужно кардинально исключить какое либо влияние на принятие арбитрами решений. Они могут ошибаться, и ошибки – это часть футбола.
Никто не застрахован от ошибок, но главное, чтобы это были непредвзятые ошибки, чтобы судейские решения не были простимулированы кем-то, кто заинтересован в манипулировании конечным результатом.
Мы выступаем за абсолютное невмешательство в работу судейского корпуса, все должно решаться исключительно в рамках fair-play», – сказано в заявлении «Шахтера»."
Віталій Ткачук
А ще хтось здивувався? Забули, як з Інгульцем мутили перемогу для шахти? Зараз вони роблять це не ховаючись, плюючи на всю футбольну спільноту! Будемо сподіватися, що це вже агонія ахметівської федерації.
sahka1981
Олег ФЕДОРЧУК:
Хотел бы обратиться к арбитрам. Они должны помнить, что движущей силой на Майдане были фанаты. Сейчас ситуация с судейством накалилась до такой степени, что любая ошибка со стороны рефери может очень плохо закончиться. С этим не шутят. Совсем недавно функционеров бросали в мусорные баки. И это может снова повториться, но уже в футбольной плоскости. Еще одна-две игры и всё. Болельщики "Динамо" и "Карпат" делали революцию на Майдане. И они очень легко могут второй раз собраться...
- Что будет, если у фанатов лопнет терпение от судейского беспредела?
- Они захватят Дом футбола. И что сделает УАФ? Полиция не будет участвовать, понимая, что болельщиков уже не остановить. И тогда нам грозит скандал на весь мир. А мы знаем, что в последнее время в УАФ с репутационными моментами имеются проблемы. Им быстро вспомнят искусственные поля, завод по их производству и все остальное. Призываю функционеров к благоразумию! Они знают, как повлиять на ситуацию..."
Hemingway
Наглядна причина чому треба боротись з олігархатом - ці свині навть таку річ як спорт перетворюють в болото
BekXan
Боюсь что с такими намерениями и шагами уаф не успеет пятками сверкать с Киева если болелы и фаны их будут доганять.
ZAKARPATFAN
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sahka1981
А вот и ответочка Гельзину прилетела от ШД в лице и руками ФФУ (чай не просто так фин помощь безвозмездную получали)...
Alexsandr B
Не ну если стадион Динамо не допустить к играм, то какой же стадион тогда отвечает всем нормативам? Кроме Олимпийского тогда все нужно закрыть.. .а вы ещё пройдитесь по арендным соглашениям, тогда станет очевидным(хотя это и так все знают) что Мариуполь фарм клуб Шахтера и тд...короче просто остановите ЧУ потому что все и везде нарушают...
_vava
Але як некрути, всеж таки УАФ - МАФІЯ! !!!!!!
DSH88
А где будет проходить Киевское дерби Шахтер-Олимпик где эти два Киевских клуба будут играть ..
Dmytro Dmytro
УАФ довимахується... Цікаво послухати тепер вєліеій хфутбол....їхні ж0п0лизання уаф))
Юрий Карпенко
Давайте ещё, скоро страны не будет а у нас проблема в стадионе и в личных отношениях