Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
1004
0

Дар’я БЛАШКО: «Вийшов хороший сезон»

Українська біатлоністка задоволена своїми виступами

Дар’я БЛАШКО: «Вийшов хороший сезон»
Getty Images/Global Images Ukraine. Дар'я Блашко

Українська біатлоністка Дар'я Блашко підвела проміжні підсумки своїх виступів в нинішньому сезоні:

«Інтерв'ю Юрая Санітри, де він дав позитивну оцінку моєму виступу, я повністю не читала. Я бачила тільки вирізки. Загалом, вийшов хороший сезон, звичайно, його ще потрібно добігти.

Але на сьогоднішній день, його вже можна назвати хорошим. А про співпрацю з головним тренером збірної, то як я вже говорила, по тренувальному плану у мене ніяких питань не було. Я бачила, що все правильно і добре побудовано. Тому складно додати ще щось.

Нове-Место? Вийшов класний виступ. Звичайно, хотілося якнайкраще відпрацювати на стрільбищі, чомусь не вдалося повністю впоратися з деякими вогневими рубежами.

Були помилки, але з трьома штрафними колами я залишилася на своїй позиції в гонці переслідування - це круто. Вважаю, що це ще один крок вперед.

Успіх в Чехії можу пояснити це тим, що після чемпіонату світу ми добре відпочили. Ми потренувалися в підтримуючому режимі. А ще плюс - ми спустилися з гір.

А ми, як жителі рівнини, отримуємо після гірських етапів певний приплив сил. Думаю, що це і з цим пов'язано. Подивимося як далі буде».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.