Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
3993
4

Унаї ЕМЕРІ: «Луческу викликає велику повагу»

Наставник «Вільярреала» - про матч проти «Динамо»

Унаї ЕМЕРІ: «Луческу викликає велику повагу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Унаї Эмері

Головний тренер «Вільярреала» Унаї Емері провів передматчеву прес-конференцію напередодні першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Динамо» Київ (11 березня):

- Як оцінюєте ситуацію в команді на даний момент?
- Нам потрібно продовжувати наш виступ в Лізі Європи. Ми вийшли в 1/8 фіналу. Це важливий етап. Потрібно продовжувати нашу справу. Наш суперник прийшов з Ліги чемпіонів, перемагав «Брюгге» і «Шахтар». Луческу - тренер з величезним досвідом. У «Динамо» грають молоді футболісти, які добре показують себе в цьому сезоні.

Нам потрібно дивитися на наші позитивні речі. У чемпіонаті ми граємо нестабільно, але ми все проаналізували і сподіваємося поліпшити свою гру. Наша команда може зіграти 17 матчів без поразок і програти один раз в 28-ми поєдинках. У нас є позитивні моменти. Зараз потрібно зосередитися на завтрашньому матчі. З такими гравцями потрібно вірити в свої сили.

- В якому фізичному стані знаходиться команда?
- Всі в нормальному стані. Потрібно повернути віру в себе і добиватися кращих результатів. У деяких гравців пошкодження - у Фернандо Ніньо і Альберто Морено, можливо, хтось із них не полетить до Києва, і буде грати Перес. Нам потрібно підтримувати бойовий настрій і показати гідний футбол

- Які моменти будуть ключовими в завтрашньому матчі? Глядачі на трибунах будуть заважати?
- Уболівальники - це хороший знак. Може, через це невелика перевага буде у «Динамо», але це позитивний момент для обох команд. Ми зустрічаємося з сильним суперником. У них є молодий нападник, хороший воротар і Циганков, який виступає на правому фланзі. Подивимося, чи зіграє він завтра. Наше завдання - нав'язати супернику наш стиль гри, незважаючи на те, що «Динамо» добре виступає в єврокубках. Буде складний матч.

- Пам'ятаєте своє єдине протистояння з Луческу, коли ви працювали з «Севільєю»?
- Ми бачилися з Луческу на зустрічі з тренерами. Він викликає велику повагу. Пам'ятаю, як «Севілья» грала з «Шахтарем». Зараз «Динамо» нагадує мені ту команду гірників. Бачу ідеї Луческу. У киян багато молоді, яка вже виступає у збірній України. Буде важкий матч, але ми підходимо до нього з ентузіазмом. Задіємо наших найкращих виконавців.

- Те, що деякі гравці «Динамо» не зможуть зіграти проти «Вільярреала» - для вас плюс?
- Перед нами сильна команда, у якої прекрасні футболісти зі своїм стилем гри. Незважаючи на те, що не всі зможуть вийти на поле у ​​«Динамо» всім є гідна заміна. Вони можуть втілити ідеї свого тренера. Для нас це буде великий виклик.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
George Abuladze
Нужно поквитаться с Эмери за вылет Шахтера от Севильи, а также за вылет Динамо из 1/16 ЛЕ от Вильяреала в 2005
Forever-smart-1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ZAKARPATFAN
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ZAKARPATFAN
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил