Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 березня 2021, 15:48
20433
42

ЛЕВІН – Моралесу: «На якій підставі образили мого друга Гельзіна?»

Президент «Десни» призначив журналісту особисту зустріч в Києві

| Оновлено 10 березня 2021, 15:48
20433
42
ЛЕВІН – Моралесу: «На якій підставі образили мого друга Гельзіна?»
ФК Десна. Володимир Левін

Президент «Десни» Володимир Левін відповів на пост журналіста Роберто Моралеса, який розповів неприємну історію про президента «Олімпіка» Владислава Гельзіна:

«У ненайпростіший час для України, ми все одно розвиваємо спорт, вкладаємо гроші в футбол і намагаємося зробити нашу країну кращою. І перемоги рідної команди, перемоги наших клубів в єврокубках, успіхи збірної – додають тільки ще більше ентузіазму та бажання розвивати футбол.

Але іноді люди затьмарюють інститут футболу і додають тільки негатив. Ось сьогодні попався на очі пост «журналіста» Роберто Моралеса. І відразу ж питання, чи це журналіст? Чи може справжній журналіст переходити на особистості і безпідставно обзивати іншу людину?

Ось ми, всі керівники клубів УПЛ, по суті всі формувалися як особистості і бізнесмени в 90-ті роки – роки великих змін в країні. І у кожного з нас є різні історії, але головне, що ми з честю пройшли цей етап життя і до сих пір цінуємо людські якості – вірність, правда, віра, слово, відповідальність за себе, рідних і близьких і головне – за нашу країну.

Владислав Гельзін, президент «Олімпіка», також дуже добре знає ціну цим словам. Він – мій друг, і я знаю, що Владислав великий патріот нашої країни і хороша людина. Він, незважаючи на конфлікт на Донбасі, зміг зберегти свій клуб і перевезти його до Києва.

Він вкладав величезні кошти в розвиток дитячо-юнацького футболу, інфраструктуру, клуб в своєму рідному місті. В один момент всі його зусилля, роки роботи, були зруйновані. Слабка людина в такій ситуації опустив би руки, але Влад – сильна людина, і він зміг зберегти клуб «Олімпік».

Тому такі слова з вуст «журналіста» викликають, як мінімум, здивування. Як можна, не знаючи людини, не знаючи значення слів, які ти вимовляєш, так себе вести. Роберто, це дійсно ваші слова в фейсбуці, на які спираються інтернет-видання? Оскільки для мого аккаунта інформація в фейсбуці на ваші пости прихована. Напевно, просто соромно?

Але якщо це так, то хочу вам заперечити. Мені дуже боляче і неприємно за таку ситуацію. Я, корінний киянин і патріот нашої країни, хочу запитати, чи не переплутали ви, в якій країні живете? Україна – вільна, чесна країна, і наклеп і дурні слова на адресу іншого жителя країни тут неприйнятні. За всі свої слова та дії необхідно відповідати і сподіваюся, що кожен до цього готовий.

Я, президент «Десни», закликаю всіх керівників клубів зустрітися за круглим столом і відкрито, нічого не приховуючи, проговорити всі моменти, які відбуваються в українському футболі. Суддівство, журналісти – такого бути не повинно.

Звичайно, не залишимо без уваги і свої помилки, пам'ятаючи, що ми всі робимо спільну справу, ми всі прагнемо до перемог, але найсильніший повинен визначатися тільки на футбольному полі і за спортивним принципом. Не можна арбітрам руйнувати те, що напрацьовується роками – гравці, тренери, персонал – всі працюють заради результату команди, а хтось у чорній формі може все це зруйнувати.

Не можна журналістам переходити на особистості та обзивати керівника клубу словами, за які в усьому цивілізаційному світі доведеться відповідати. У наших силах все це змінити. У цьому наш обов'язок і в цьому наша сила. Давайте негайно сідати за стіл і говорити.

А вас, «роберто», я чекаю на зустрічі в Києві і хочу особисто запитати, дивлячись вам в очі, на якій підставі ви образили мого друга? Патріота, мецената, людину, яка вкладає гроші в спорт, розвиває повністю легальні напрямки бізнесу, сплачуючи всі податки в бюджет нашої країни та створюючи робочі місця для жителів України».

Оцініть матеріал
(164)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дмитро ХРИСТИЧ: «У Дивізіоні 1A Україні потрібно прагнути до медалей»
Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0
Дмитро ХРИСТИЧ: «У Дивізіоні 1A Україні потрібно прагнути до медалей»

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі 42
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
Є конфлікт Ґєльзіна федерації.
Якого біса та Роберта влазить зі своїми п'ятьма копійками? Причому згадує історію, яка не має жодного відношення до того, що відбувається зараз
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sukiyaki
Скажи мне , кто твой друг....
Печальная картина маслом.
Один быдлан кроет матом
Но, как оказывается, он не быдлан, а меценат, патриот и просто замечательный человек, создающий рабочие места и т.д.
Такое ощущение, что эта страна задолжала всем этим благодетелям - Гельзиным, Левиным, Суркисам, Ахметовым..
Надо же, про них кто-то, какое-то там "роберто" посмело что-то написать.
А грустно, то, что все эти "хозяева жизни, хозяева страны",по сути и есть срез нашего общества - хамоватого , воровитого, похуистичного.
Вот это печалька, а не то, что какой то сраный гол/пенальти не засчитали.
Odin
Вот мы и дожили до времён, когда людишки открытым текстом гордятся тем, что они «выходцы с лихих 90-ых». Ставят себе это в заслугу. Причём не на внутряковых сходках, а на спортивных ресурсах. Забивают стрелки «лохам». А стадо в комментариях им аплодирует. Страна кривых зеркал)
P.S. Особенно угарно, что это в стране где 73% «борется» с олигархатом посредством «обычных пацанов с народа»
Trasher311987
Заруба включаем Алиева
Владимир Копяк
Сказал А,теперь, по закону жанра, надо говорить Б. Я имею в виду историю про Ахметова,а там есть что рассказать.Сколько смертей висит на нем, а это не то,что морды бить пацанам после футбола. Ну что,напишешь? Или слабо?
Junglewolf
Начинайте заметки с того, что Гельзин - член Партии Регионов.
И на этом обсуждение должно заканчиваться (патриотами). Остальные могут продолжать, но надо вспомнить Гельзина - гопника сначала...
Михаил Степанов
я таки не понял что так "взбодрило" Левина? Може сам Гельзин?
axylinam
Левин молодец-но в Украине на журналистов не стоит обращать внимание,в Украине журналисты-это особо извращённая форма проституции,а спортивная журналистика вообще на нулевом уровне,помимо заангажированности полное непонимание вида спорта,который освещают
fon513
Вообще существует суд...зачем єти встречи...подавайте на что там не так
vasya44
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
oenergo.com
Журналюшкам иногда надо давать по сраке, чтобы чувство реальности не теряли.
fon513
Назначил стрелку...хочет заглянуть в глаза....можно вьіслать только глаза...сам может не приезжать...Роберто! Суши весла!
Аа Бб
Вылил кучу воды, а опровержения нет.
fon513
Там Циганик подключился....давай туда!
zzg77
Вихри враждебные веют над нами,
Темные силы нас злобно гнетут,
В бой роковой мы вступили с врагами,
Нас еще судьбы безвестные ждут.
Но мы подымем гордо и смело
Знамя борьбы за рабочее дело,
Знамя великой борьбы всех народов
За лучший мир, за святую свободу.
bartezinho
Роберто просто дешёвый балабол