Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 березня 2021, 22:52
7225
11

Прокляття Селезньова. Колос знову не забив пенальті і не обіграв Інгулець

Поєдинок на в'язкому полі в Кропивницькому завершився сухою нічиєю

| Оновлено 07 березня 2021, 22:52
7225
11
Прокляття Селезньова. Колос знову не забив пенальті і не обіграв Інгулець
ФК Колос

Нещодавно вони билися між собою у Першій лізі за вихід в УПЛ, а тепер зійшлися в очному поєдинку вже в еліті українського футболу. Тут «Колос» і «Інгулець» вирішують поки що кардинально різні завдання. Представник Київщини потроху обростає м’язами і навіть вже встиг представити країну в Лізі Європи. Петрівці ж про таке поки лише мріють, а в цьому сезоні ставлять перед собою єдине завдання – залишитись у когорті найкращих.

За старання команду Сергія Лавриненка можна тільки похвалити, а ось результати наразі залишають бажати кращого. Петрівці нині найбільш миролюбна команда в Прем'єр-лізі: у попередніх шістнадцяти поєдинках - дев'ять нічиїх і тринадцяте місце в турнірній таблиці. «Інгулець» не знає перемог з 11-го туру. Тоді, ще 29 листопада 2020 року, новачок УПЛ вдома здолав «Олімпік» - 2:1, тож нинішнє передостаннє місце в турнірній таблиці нікого не дивує.   А отже, крім перемоги в матчі з «Колосом», господарів поля не влаштовував жоден інший результат.

Одним із головних питань цього матчу було, чи встигне команда Руслана Костишина відновити сили після двох надзвичайно фізично і емоційно виснажливих поєдинків з львівським «Рухом» та київським «Динамо». Але, як виявилося, побоювання з цього приводу була марними. 

Саме гості активніше почали гру і продемонстрували, що з функціональною готовністю у них все добре. Ось тільки в'язке поле стадіону в Кропивницькому не дозволяло їм проводити свої швидкі атаки. Практично весь перший тайм «Колос» грав першим номером, але позиційні атаки гостей легко перекушували захисники суперника. Активністю у ковалівців відрізнявся Данфа. Сенегалець частенько перегравав Балана, але правого бека підстраховували партнери. У «Інгульця» виділявся Січінава, грузин тримав в тонусі захист гостей, а єдиний реальний момент забити втратив Коваленко. Півзахисник після навісу пробив у метрі від штанги.

Після перерви «Колос» продовжив «плести» свої позиційні атаки. Але гострота з'являлася лише зі стандартів. На 55-й хвилині міг забивати Мілько, та кіпера господарів виручив Запорожець. Здавалося б, гра так і завершиться нульовою нічиєю, але у справу втрутився рефері. Олександр Дердо розгледів порушення в моменті падіння Ільїна в штрафному господарів і призначив пенальті. Швидше за все, на арбітра вплинуло те, що в подібному епізоді раніше він «точку» справедливо не поставив, адже, судячи з повторів, фолу не було і тут.

До м'яча підійшов Оріховський і непогано пробив, але Малиш у стрибку ягуара врятував свою команду і приніс команді один бал. Він, втім, залишив «Інгулець» на тринадцятому місці, «Колос» - шостий, ковалівці на один пункт випередили «Олександрію», у якої завтра виїзний матч з «Дніпром-1».

Українська Прем'єр-ліга. 17-й тур.

«Інгулець» - «Колос» - 0:0

 Коваленко, 15, Козак, 69 - Чурко, 4, Оріховський, 25

«Інгулець»: Малиш, Квасний, Шишка, Балан, Салем, Ковальов, Кучеренко, Запорожець, Козак, Коваленко (Щедрий, 76), Січінава

«Колос»: Волинець, Золотов, Петров, Кравченко, Оріховський, Богданов (Нгамба, 66), Мілько, Гавриш, Данфа (Антюх, 58), Чурко (Ільїн 66), Лисенко (Ісаєнко, 46)

Арбітр: Олександр Дердо, Чорноморськ

Стадіон: «Зірка», Кропивницький

ІНГУЛЕЦЬ-КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 5
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sahka1981
"Казалось бы игра так и завершиться нулевой ничьей, но в дело вмешался рефери. Александр Дердо разглядел пенальти в моменте падения Ильина в штрафной хозяев и назначил пенальти."
Вот теперь все нормально, а то Колос и вдруг без пенальти...
Владимир Копяк
Давно не видел в работе А.Дердо,думал что он уже закончил мучить команды на футбольном поле...Оказывается жив курилка и продолжает чудить... Хотел пару копеек заработать на Колосе,забей они левый пеналь, не фартануло... А мог еще один скандал получиться, Поворознюк такое не прощает,не просто так он с автоматом ездит,ведь когда-то он может не сдержаться после таких "справедливых" 11-ти метровых в свои ворота....Но наши арбитры безбашенные, не понимают последствий.
серж жорж
Колос козливка и пенальти родные проплаченные друзья случчки итальяно
sahka1981
А что Колосу пенальти бить не дали? Непорядок...
Петро -Во!
Колхобаны
fon513
На сєкономленьіе на Селезневе работают с арбитрами? . У Засухи засуха...Вьіпускай блудного Сьі...лезнева!
axylinam
Тренер царю насрал и команде насрал,уже куча нереализованных пенальти,в еврокобок Колос уже не попадает,вернее шансов очень мало
Voxa Hvedyk
Верните "царя" на болиды...
Николай Власов
ПОСЛЕ ЭТОГО МАТЧА 0:0 ПУСТЬ ПО ДУМАЕТ РУКОВОДСТВО КЛУБА КОЛОС А В ОБЩЕМ РУСЛАН КОСТЫШЕН НУЖЕН ЛИ СЕЛЕЗНЕВ КОМАНДЕ ИЛИ НЕТ? ПРОСТО ВО ВСЕМ ВСЕГДА НУЖНО ОСТАВАТЬСЯ ПРОФЕСЕОНАЛАМИ И РАСУЖДАТЬ ЛОГИЧЕСКИ НУЖЕН ЛИ ТАКОЙ ИГРОК КАК СЕЛЕЗНЕВ В КОМАНДЕ ИЛИ НЕТ НО СУДЯ ПО РЕЗУЛЬТАТУ МАТЧА С ИНГУЛЬЦОМ НУЖЕН ЕЩЁ И КАК ПРОСТО НУЖНО НАСТУПИТЬ НА СВОЮ ГОРДОСТЬ И ДОПУСКАТЬ СЕЛЕЗНЕВА К ИГРАМ !!! НО А ПО ПОВОДУ ДЕСЦЕПЛИНЫ ЕСЛИ ДАЖЭ СЕЛЕЗНЕВ ЕЁ НАРУШИЛ НА ВАШ ВЗГЛЯД ТО ПРОСТО ОШТРАФУЙТЕ ЕГО ЗА ЭТОТ ПРОСТУПОК И ЗАБУДЬТЕ ОБ ЭТОМ И ИДИТЕ ДАЛЬШЕ К ПОСТАВЛИНОЙ ЦЕЛИ ВЫ ЖЭ ПРОФЕСИОНАЛ РУСЛАН КОСТЫШЕН? ИЛИ НЕТ ДАЙТЕ ВЫ СЕБЕ ХОТЯБЕ ОТВЕТ!!!
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил