Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 березня 2021, 11:30
1908
0

Ліверпуль – Фулхем. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Якщо хтось і може врятувати чемпіона, то тільки він сам

| Оновлено 08 березня 2021, 11:30
1908
0
Ліверпуль – Фулхем. Прогноз на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Чемпіони продовжують свій процес падіння. Їхній головний тренер публічно висловлює думку, що ні про яку боротьбу за чемпіонський титул і мови йти не може, а віддані вболівальники з жахом чекають чергового поєдинку в календарі. Та ще, не дай Бог, якщо він проходить на «Енфілді», то настрою у причетних до «Ліверпуля» днем ​​з вогнем не знайдеш. У таких реаліях знаходиться колектив Юргена Клоппа перед черговою спробою зламати низку невдач на власній арені в матчі 27 туру Англійської Прем'єр-ліги проти лондонського «Фулхема» – третьої з кінця турнірної таблиці команди.

«Ліверпуль»

П'ять поразок на своєму полі поспіль у серії з семи послідовних матчів без перемог – «червоні», якщо ще не дісталися дна, то вже стрімко до нього наближаються. Команді Клоппа терміново необхідно здобути максимум очок, адже самооцінка футболістів падає з кожною новою осічкою, але разом із тим зростає і напруга всередині колективу. Як підсумок, агент умовного Мохаммеда Салаха може дозволити собі «поставити крапку» в відносинах між його клієнтом і клубом.

Зрозуміло, що німецький наставник повністю правий і абсолютно не блефує щодо відсутності чемпіонських амбіцій у його команди. У ситуації, що склалася, було б непогано хоча б зберегти обличчя, і просунутися якнайдалі за турнірною сіткою Ліги чемпіонів УЄФА. До слова, гра у відповідь проти «РБ Лейпциг» не просто не за горами, а вже щосили наближається в календарі, тому успіх у грі проти «Фулхема» повинен стати «дефібрилятором» для колективу Клоппа, який впав у кому. Головне – не переборщити з рівнем струму.

«Фулхем»

Підопічні Скотта Паркера – ідеальний суперник для «Ліверпуля», який потерпає від лиха. Про це говорить поточна позиція «дачників» у турнірній таблиці в зоні вильоту, а також не найвдаліший досвід виступів против свідомо переважаючих їх за класом опонентів. І все б нічого, та тільки були вже на шляху колективу Клоппа «Бернлі» і «Брайтон» приблизно з тієї ж зони турнірної таблиці, результати матчів проти яких (двічі по 0:1) і склали добру половину триваючої невдалої домашньої серії «червоних» .

Недооцінювати «Фулхем» – украй небезпечна затія. Особливо, якщо мова йтиме про команду з настільки серйозними проблемами в іграх на своєму полі. «Коттеджери» прекрасно вміють грати в закритому стилі, що неодноразово показували за ходом поточного сезону. Згадуючи серію з 99 нереалізованих ударів із гри від «Ліверпуля», стає ще тривожніше за долю «червоних» у майбутньому матчі. Зрозуміло, що легкої прогулянки чемпіону точно ніхто не обіцяє.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Фулхема», і завершилася внічию з рахунком 1:1.

«Ліверпуль» жахливий у всіх компонентах на поточний момент сезону. Особливо виділяється на цьому тлі банальна нездатність команди Клоппа підтримувати тонус в атаці за ходом усього поєдинку. У матчах проти явних аутсайдерів «червоні» змушені грати з позиції сили, однак якщо не вдасться поправити реалізацію, то розраховувати на позитивний результат не доводиться.

«Фулхем» у його нинішньому стані – чи не найбільш стабільний клуб у гостьових поєдинках на поточний період сезону. Остання поразка команди Паркера було датована ще кінцем листопада, але дивлячись на поточну форму «Манчестер Сіті», і вона виглядає не таким уже й вагомим показником. В основному, акцент «дачники» робить на нічийний результат.

Орієнтовні склади

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Девіс, Фабіньо, Александер-Арнольд – Тіаго, Вейналдум, Джонс – Мане, Фірміно, Салах.

«Фулхем»: Ареола – Робінсон, Адарабіойо, Андерсен, Айна – Лофтус-Чик, Х. Рід, Леміна, Кавалейру – Лукман, Майя.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку колектив Клоппа не має морального права поступитися, тому всіма силами буде намагатися завоювати необхідний результат, однак погана психологія може вплинути на результативність команди. За таких умов, ставка «Результат матчу / Тотал матчу 3,5: перемога Ліверпуль / мен. 3,5» за 2,23 від Parimatch виглядає гідною пропозицією.

7 березня, неділя

Ліверпуль – Фулхем
Ліверпуль. «Енфілд». 16:00
ТБ-трансляция на телеканалі «Setanta Sport»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.46
  • 4.90
  • 8.00
Сделать ставку
 
  • 1.40
  • 4.75
  • 8.00
Сделать ставку
 
  • 1.45
  • 4.40
  • 8.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

У Луніна 8 трофеїв. Хто найтитулованіший гравець в історії Реала?
Футбол | 05 травня 2024, 00:44 3
У Луніна 8 трофеїв. Хто найтитулованіший гравець в історії Реала?

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.