Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 06 березня 2021, 18:48
1739
0

Нексе – Мотор. Прогноз і анонс матчу СЕХА-Ліги

Чемпіон України гостює у другої команди Хорватії

| Оновлено 06 березня 2021, 18:48
1739
0
Нексе – Мотор. Прогноз і анонс матчу СЕХА-Ліги
seha-liga.com

Зустріч «Нексе» - «Мотор» відбудеться в суботу, 6 березня, в Хорватії. Початок поєдинку о 21.00 за київським часом. У прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».   

Підходять до екватора виступи «Мотора» на груповому етапі СЕХА-Ліги сезону 2020/2021. Сьогодні запоріжці зіграють в гостях проти хорватського «Нексе» і тим самим підведуть риску під першим колом в групі В.

Група В. Турнірна таблиця

1. «Мотор» (Україна) - 6 очок (2 гри)

2. «Вардар 1961» (Північна Македонія) - 6 (3)

3. «Нексе» (Хорватія) - 3 (2)

4. «Войводіна» (Сербія) - 0 (3)

Суперник чемпіона України вже довгий час є другою силою у себе в країні. Впродовж останніх одинадцяти завершених чемпіонатів Хорватії «Нексе» незмінно ставав срібним призером (в сезоні 2019/2020 переможця не було визначено через пандемію коронавірусу), постійно залишаючись за спиною «Загреба».

У нинішньому сезоні гегемони хорватського гандболу ще не приступили до внутрішніх розбірок. Згідно зі схемою проведення чемпіонату Хорватії обидва клуби вступлять у боротьбу з другого етапу, який ще не стартував.

Проте «Нексе» успішно виступає в єврокубках. В Європейській лізі (другий за силою єврокубок) хорвати ще у вересні в рамках попереднього раунду пройшли грізний іспанський «Ірун», а після опинилися в дуже сильній групі з французьким «Монпельє», російським ЦСКА, німецьким «Магдебургом», шведським « Алінгсосом» і турецьким «Бешикташем». У цій серйозній компанії «Нексе» виступив гідно і зміг зайняти четверте місце з показником перемог і поразок - 5:5, тим самим забезпечивши собі місце в плей-оф.

У СЕХА-Лізі нинішнього сезону хорвати провели дві зустрічі і також йдуть з рівним відсотком перемог і поразок. Спочатку «Нексе» в матчі відкриття сезону (17 грудня минулого року) вдома мінімально обіграв сербську «Войводіну» - 24:23, а в перший день лютого в гостях також з мінімальним розривом поступився «Вардару 1961» з Північної Македонії - 26:27.

В ростері хорватського клубу значаться одні балканці, серед яких немає європейських зірок, проте склад у «Нексе» досить зіграний і збалансований. Найкращим бомбардиром команди в СЕХА-Лізі після двох зіграних поєдинків є розігруючий Янко Кевіч, на рахунку якого 14 закинутих м'ячів.

Варто відзначити, що в минулому розіграші СЕХА-Ліги команди також опинилися разом на груповому етапі і тоді «Мотор» двічі обіграв свого суперника. Спочатку запоріжці вдома у впертій боротьбі обіграли свого суперника - 33:31, а під завісу групового етапу здобули перемогу і в Хорватії - 28:25.

Нинішній поєдинок буде проходити для запоріжців на тлі втоми. Ще в середу «Мотор» протистояв «Барсі» в рамках Ліги чемпіонів, а до Хорватії чемпіон України полетів прямо з Іспанії. Незважаючи на цей факт, а також на те, що «Нексе» є дуже непростим суперником, у гравців «Мотора» достатньо класу і досвіду, щоб обіграти своїх опонентів і одноосібно очолити турнірну таблицю своєї групи після першого кола.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Нексе – Мотор.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора»

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.