Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 березня 2021, 13:57
5378
0

Динамо – Минай. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 17-го туру УПЛ

| Оновлено 07 березня 2021, 13:57
5378
0
Динамо – Минай. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 17-го туру Прем'єр-ліги України «Динамо» Київ – «Минай».

«Минай», обігравши 2:1 «Олімпік», пішов з дна турнірної таблиці УПЛ. Разом з «Рухом», маючи в активі по 13 очок, закарпатці ділять 11 і 12 місця.

«Динамо» дуже успішно грає на всіх фронтах. Кияни лідирують в УПЛ, випереджаючи вже на 4 очки «Шахтар». Також «біло-сині» вийшли в півфінал Кубка України, перемігши в серії пенальті дуже непоступливий і незручний для них «Колос». Також динамівці перемогли в 1/16 фіналу Ліги Європи «Брюгге». Тепер кияни готуються до першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи з «Вільярреалом».

Хочу наголосити на тому, на що багато хто може не звернути увагу, а саме роботу Мірчи Луческу і його асистентів. «Динамо», раніше пропускали практично у всіх матчах, в попередніх трьох поєдинках пропустило лише один м'яч і то в переможному поєдинку над «Львовом» в гостях (4:1). А так вони обіграли «Брюгге» (1:0) і зіграли 0:0 з «Колосом». Мірча Луческу, як досвідчений наставник, побачив помилки, допущені в матчі з «Брюгге», і моментально їх виправив.

У киян дуже напружений графік. Після «Миная» їм за тиждень належить зіграти два матчі Ліги Європи з «Вільярреалом» і поєдинок УПЛ з «Зорею». Знаючи характер Мірчі Луческу і київського «Динамо», команда в кожному матчі будь-якого турніру буде грати на перемогу.

А «Минай» гратиме розкуто. Що вони можуть втратити? Нічого! Обігравши «Олімпік», закарпатці вже себе класно відчувають. А, якщо вони позитивно зіграють за якістю гри і по результату з «Динамо», це додасть команді в психологічному плані ще хороші моменти. Навіть якщо вони програють, нічого катастрофічного не станеться.

«Минай» гратиме розкуто, а динамівці через цей матч будуть готуватися до «Вільярреалу». Вони будуть намагатися не отримати травм і досягти максимального результату меншими витратами, якщо це можливо. Звичайно, «Минай» з цим не згоден. Вони будуть битися, боротися і кожен футболіст буде демонструвати, що він також може грати за «Динамо» і «Шахтар». Це нормально! А ми з задоволенням цей матч з вами подивимося!», – сказав Грозний.

Матч «Динамо» Київ – «Минай» відбудеться 7 березня. Початок зустрічі – о 14:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.