Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 березня 2021, 16:48
3118
0

Ман Сіті – Ман Юнайтед. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 27-го туру АПЛ

| Оновлено 07 березня 2021, 16:48
3118
0
Ман Сіті – Ман Юнайтед. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 27-го туру Прем'єр-ліги Англії «Манчестер Сіті» – «Манчестер Юнайтед».

«У 2021 році «Ман Сіті» виграв всі матчі у всіх турнірах і вже на 14 очок випереджає МЮ. Однією з причин такого впевненого лідерства «городян» ми називали кадрові проблеми конкурентів «Ліверпуля» і «Тоттенхема». А, наприклад, у «Челсі» відбулася зміна головного тренера. У інших команд є свої нюанси, в зв'язку з якими вони не можуть скласти конкуренцію «Ман Сіті». Але основна причина такого успіху «городян» – це системність «Ман Сіті» в поточному сезоні.

Головною виграшною партією на трансферному ринку для команди Гвардіоли стала купівля центрального захисника Рубена Діаша, який додав «Сіті» надійність в обороні і можливість високого пресингу. Багато суперників не готові до такого. Завдяки Діашу «Ман Сіті» отримав на поле постійного справжнього лідера, який вміє правильно керувати гравцями. Також сильно спрогресував Фоден і додав Гюндоган! Також команда при втраті м'яча одразу пресингує суперника, а це значить, вони добре готові функціонально і фізично.

Так, у «Сіті» відновилися Де Брюйне і Агуеро. Але Де Брюйне ще не набрав оптимальну форму і не вийшов на свій рівень. Це може не влаштувати Гвардіолу, і найближчим часом Кевін може мати менше ігрової практики. Гюндоган і Фоден сьогодні виглядають краще за бельгійця в плані командної гри, пресингу та агресії. Але Де Брюйне – топовий футболіст, якому потрібно повернутися на колишній рівень. Почав добре вписуватися в команду Родрі, який зараз, крім чорнової роботи, вже і творить на полі. А ось Агуеро програє в конкуренції Жезусу у всіх фазах гри без м'яча. Але Агуеро за індивідуальними якостями сильніше, ніж бразилець. Але по користі команди Жезус потрібніше сьогодні «Ман Сіті».

Гвардіола в кожному матчі проводить ротацію гравців, щоб основна обойма футболістів відчувала себе в ігровому тонусі, і всі були причетні до результату. У нього, як мінімум 18 гравців постійно в обоймі.

У МЮ дуже якісний склад і велика конкуренція, якщо вони дозволяють собі Лінгарда віддати в оренду. Правда, манкуніанці в трьох матчах поспіль зіграли 0:0 (з «Реалом Сосьєдад», «Челсі» і «Кристал Пелас»), що взагалі важко уявити, маючи такий атакуючий потенціал. До речі в першому колі Сіті і МЮ також розписали мирову 0:0.

Команді Сульшера за два тижні належить зіграти п'ять надскладних матчів: в АПЛ з «Ман Сіті» і «Вест Хемом», в Кубку Англії з «Лестером» і в Лізі Європи двічі з «Міланом». Скажу для читачів: футболісти і тренери не думають про цей жорсткий графік! Вони його прекрасно знають, але на кожен матч виходитимуть, як на вирішальний. Але найголовніша гра у них з Сіті. МЮ хоче стати тією командою, яка перерве їхню серію перемог. Манкуніанці хочуть стати другими в АПЛ, а конкуренти знаходяться близько.

Хоч зі мною не погодяться, припущу, що МЮ не програє і будуть голи», – вважає Грозний.

Матч «Манчестер Сіті» – «Манчестер Юнайтед» відбудеться 7 березня. Початок зустрічі – о 18:30.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті може прийняти рішення, яке переконає Луніна покинути Реал
Футбол | 18 березня 2024, 23:23 4
Анчелотті може прийняти рішення, яке переконає Луніна покинути Реал

Уже найближчим часом зірковий воротар «Реала» Тібо Куртуа повернеться у склад команди

Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа
Бокс | 18 березня 2024, 11:18 0
Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа

Франсіс упевнений, що міг би провести бій набагато краще

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.