Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 06 березня 2021, 03:21
20176
7

ДЕНИСОВ: «Тренери Шахтаря закрилися в окремій кімнаті хвилин на двадцять»

Відомий журналіст – про реакцію тренерського штабу «гірників» на поразку від «Агробізнеса»

| Оновлено 06 березня 2021, 03:21
20176
7
ДЕНИСОВ: «Тренери Шахтаря закрилися в окремій кімнаті хвилин на двадцять»
Футбол 1/2/3. Олександр Денисов

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов поділився своєю думкою про кризу в «Шахтарі». Нагадаємо, що донецька команда вилетіла з Кубка України після поразки від «Агробізнеса» (0:1), а перед цим програла «Зорі» (0:1) в УПЛ.

«Поразка від «Зорі» відкидає «Шахтар» на чотири очки від «Динамо» і це ще не всі погані новини. Буквально через кілька днів донецька команда поступається першоліговому «Агробізнесу» в Кубку України, команді, яка не провела жодного офіційного матчу в цьому році, зіграла 120 хвилин і обіграла «Шахтар», забивши м'яч у додатковий час. Напевно, сущий кошмар для вболівальників «Шахтаря», як і для самої команди, так і для тренерського штабу. Ніхто нічого подібного і уявити не міг, але ось така реальність.

В іншому матчі «Динамо» теж мало деякі проблеми з Колосом, але змогло в серії післяматчевих пенальті пройти в півфінал Кубка України, а «Шахтар» ось так поступився, і це, звичайно, підняло хвилю обурення.


Ситуація, як і в будь-якій футбольній кризі класична. Хто винен? Як завжди говорять, винен тренер, в таких ситуаціях вимагають його відставки, це класична історія, яку потрібно приймати реальну як даність.

Чому так відбувається? Було б більше ясності, якби пішли гравці або змінився тренерський штаб, але всі залишилися на своїх місцях. Здавалося, що зміна поколінь проходить добре плюс до всього Каштру використовує гнучко тактику.

Потім вийшла історія, в якій видно, що не все так гладко, як нам здалося. Ветерани десь не тягнуть, а молоді десь не вистачає.

Звичайно, матч з «Агробізнесом» - це великий удар по «Шахтарю», який може відгукнутися в Лізі Європи і в чемпіонаті України. Питань дуже багато. Що відбувалося далі? Після матчу з «Агробізнесом» весь тренерський штаб «Шахтаря» закрився в окремій кімнаті хвилин на двадцять. Після такої ситуації, багато хто вважав, що Каштру може подати у відставку, але він не прийняв таке рішення. Після матчу він Каштру взяв всю провину на себе, він не здається, він не опускає рук.

Ми розуміємо, що в клубі «Шахтар» рішення завжди залишається за президентом Рінатом Ахметовим. Ахметов тримає гросмейстерську паузу, він вміє чекати, вміє робити паузи в найскладніших ситуаціях для того, щоб приймати рішення. На даний момент Ахметов із будь-якою інформацією ні до клубного керівництва, ні до тренерського штабу не звернувся», - сказав Денисов.

Оцініть матеріал
(144)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Geniyfootball1985
Запас прочности отЛуческу закончился,а создать новый нет материала,вот и результат! надо было пару лет назад запасаться молодыми бразилами, поэтому Ахмет не уволил Каштру,а осознаёт свою ошибку!
Kh75
а чего выгонять тренера? С каким еще тренером Шахтер дважды обыгрывал Реал в одном турнире?! 4 очка от Динамо - не трагедия. пока что
bullyUA
Ахметову надоела старая игрушка.
turist86
А що, потрібно звільняти когось просто зараз? У травні велика пауза, тоді й будуть кадрові рішення