Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 16 березня 2021, 07:52
11249
8

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Пішов з Чорноморця не через гроші»

Український тренер прокоментував своє розставання з одеським клубом

| Оновлено 16 березня 2021, 07:52
11249
8
Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Пішов з Чорноморця не через гроші»
ФК Чорноморець. Сергій Ковалець

52-річний український тренер Сергій Ковалець розповів про рішення залишити посаду головного тренера одеського «Чорноморця». Ковалець очолював «Чорноморець» з травня 2020 року по лютий 2021 року.

«Питання було не в грошах — це сто відсотків. Між нашим тренерським штабом і футболістами існувала домовленість: які б випробування не випали, до закінчення сезону ми залишаємося разом, граємо за Одесу, за емблему «Чорноморця» і за своє ім'я. Ми з оптимізмом дивилися у майбутнє, адже взимку вдалося зберегти склад. Збори хоч і пройшли без виїзду в теплі країни, але всю заплановану роботу виконали. Та й кидати команду за два тижні до початку офіційних матчів — це несерйозно і точно не в моїх правилах.

При цьому від себе особисто і від свого помічника В'ячеслава Нівінського хочу подякувати і сказати спасибі керівництву «Чорноморця», що довірили і дали нам можливість попрацювати в такому іменитому клубі з великою і славною історією. Також дякуємо всім співробітникам «Чорноморця», працівникам бази і стадіону та, звичайно, футболістам, разом з якими ми пережили багато хороших моментів. А також уболівальникам, щира підтримка яких відчувалася протягом всієї роботи в «Чорноморці». Ми ж, у свою чергу, намагалися працювати чесно і робили все, щоб команда показувала футбол, добивалася результатів», — розповів Ковалець.

Після 14-ти зіграних турів «Чорноморець» посідає третє місце в Першій лізі України, маючи в активі 28 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 22-10.

Оцініть матеріал
(93)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1970
Тема не раскрыта....
Владимир Копяк
Конечно не из-за денег, у нас все тренеры работают за красивые глаза,альтруисты...Даже кошка моя Мальвина по ковру катается от приступа смеха...За всю свою жизнь в футболе,не помню НИ ОДНОГО СЛУЧАЯ, чтобы денежный вопрос при трудоустройстве тренера не стоял на первом месте. Ковалец так корректно говорил по этому поводу,что меня чуть слеза не пробила...Надеется бедняга хоть что-то вернуть из обещанного,чем черт не шутит...
Tеllur
И зачем было бросать Оболонь на ходу? Не из-за денег?
UAZAK
чого пішов?
UAZAK
я так і не зрозумів все дуже добре то чого він пішов всім дякує а пішов не в його правилах а пішов не в грошах а пішов???
YOU OK?
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил