Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 березня 2021, 22:39
1648
0

Ювентус – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Один з найцікавіших поєдинків туру в Серії А

| Оновлено 06 березня 2021, 22:39
1648
0
Ювентус – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 6 березня, відбудеться матч 26-го туру італійської Серії А, в якому «Ювентус» на домашньому стадіоні «Альянц Стадіум» прийматиме «Лаціо». Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

«Ювентус»

Туринському клубу в минулому сезоні вдалося вдев'яте поспіль оформити чемпіонський титул. Більша частина цього сезону вийшла не настільки яскравою і досить несподіваною. За 24 матчі команда Андреа Пірло тричі програла в Серії А і сім разів зіграла внічию при 14 перемогах. З 49 очками в активі «Стара синьйора» знаходиться на четвертому місці і відстає від «Інтера», який одноосібно лідирує, на сім балів.

У минулому турі Кріштіану Роналду і компанія на своєму полі розгромили «Спецію», яка є дебютантом елітного дивізіону, з рахунком 3:0. В принципі, шанси знову виграти Скудетто, хоч і не дуже великі, у «Ювентуса» залишаються, але для цього потрібно здобувати перемоги одну за одною. А вже наступного тижня, 9 березня, туринський клуб має зіграти проти португальського «Порту» в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У Португалії чемпіон Італії програв з рахунком 1:2, так що вийти до чвертьфіналу буде непросто.

«Лаціо»

А у команди Сімоне Індзагі перспектив подолати стадію 1/8 фіналу Ліги чемпіонів взагалі майже немає, адже вона програла в Римі мюнхенській «Баварії» з рахунком 1:4. Можна сміливо сконцентруватися на чемпіонаті, де у «Лаціо» теж не все гладко. В даний момент «Орли» займають 7 місце в турнірній таблиці, маючи в активі 43 очки. Потрапити знову в топ-4 буде дуже непросто.

Втім, в розумі «Лаціо» можна без докорів сумління додавати ще три додаткових бали, оскільки матч 25-го туру Серії А проти «Торіно» не відбувся через спалах коронавірусу в складі гостей. Влада регіону П'ємонт, де базується «Торіно», заборонила команді відправлятися на виїзд. Серія А відмовилася переносити матч, тому «Торіно» буде зараховано технічну поразку.

Орієнтовні склади

«Ювентус»: Щенсни – Демірал, Де Лігт, Сандро, К'єза, Бентанкур, Рабйо, Ремзі, Бернардескі, Кулусевськи, Роналду.

«Лаціо»: Рейна – Габаррон, Ачербі, Гудт, Лаззарі, Милинкович-Савич, Лейва, Альберто, Марусіч, Іммобіле, Корреа.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.89 по лінії Parimatch.

6 березня, субота

«Ювентус» – «Лаціо»
Турин. «Альянц Стадіум». 21:45
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.89
  • 3.78
  • 4.50
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.