Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 04 березня 2021, 21:34
1529
0

Парма – Інтер. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Прямий конкурент команди Антоніо Конте, можливо, зробив свою головну помилку в поточному сезоні

| Оновлено 04 березня 2021, 21:34
1529
0
Парма – Інтер. Прогноз на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

Лідер італійської Серії А посеред звітного тижня відправиться на гостьовий поєдинок проти «Парми», де в рамках 25-го туру національної першості спробує скористатися осічкою своїх сусідів за містом, які напередодні втратили очки в грі проти фриульского «Удінезе» (1:1) .

«Парма»

Колектив Роберто Д'Аверси в поточному сезоні досить складно однозначно оцінювати через непередбачуваність результатів його виступів. «Жовто-сині» на початку футбольного року показували досить привабливий футбол, постійно здійснюючи спроби забрати очки у досить серйозних опонентів. Постраждав від цього, до речі, і майбутній суперник представника регіону Емілія-Романья (2:2). Проте це залишилося в минулому. «Парма» безвтішна від кінця листопада 2020 року, коли в матчі проти генуезької «Дженоа» нею був здобутий останній на поточний момент успіх (2:1).

Із тих пір почалося катастрофічне падіння «хрестоносців» у турнірній таблиці, темпи якого вдалося дещо уповільнити під час результативних нічиїх проти фріульского «Удінезе» і «Спеції» (обидва матчі по 2:2). Відставання від туринського «Торіно», який всіма способами почав чіплятися за очки в останніх матчах, становить п'ять пунктів – досить небагато, з урахуванням очній дуелі в запасі. Однак календар найближчих матчів для «Парми» буде сповнений непростими опонентами, тому якщо і доведеться здобувати очки, то виключно в бойових умовах.

«Інтер»

Безумовно, міланський клуб не виглядає для команди Роберто Д'Аверси в її нинішній формі здоланним суперником. Актуальний стан «змій» – лідерська позиція в чемпіонській гонці з відривом від переслідувачів, який виключно продовжує наростати. У рамках звітного туру «Мілан» у черговий раз обпікся, тому у «Інтера» буде прекрасна можливість збільшити дистанцію з сусідами за містом до шести очок, зберігши при цьому комфортну відстань між собою і рештою команд із верхньої частини турнірної таблиці.

Останнім клубом, який зумів обіграти «нерадзуррі», стала ще на початку 2021 року флорентійська «Фіорентина», після чого «Інтер» пізнав гіркоту втрати лише в першій півфінальній грі Кубка Італії проти туринського «Ювентуса» (1:2), у той час як на внутрішній арені лише двічі з восьми зіграних поєдинків втратив очки. Але тут є важливий момент – ігри проти римської «Роми» (2:2) і фріульским «Удінезе» (0:0) проходили якраз у гостьових умовах. Та й у першій частині сезону фактор чужого поля рідко грав проти «змій».

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Інтера», і завершилася нічиєю з рахунком 2:2.

У попередніх домашніх поєдинках «Парма» має катастрофічну ситуацію із пропущеними голами, що безпосередньо впливає на результати матчів з її участю. Менше двох м'ячів команда пропускала в останній раз ще в середині грудня 2020 року.

Хоча гру «Інтера» в гостьових поєдинках назвати вдалою повною мірою точно не вийде, проте команда Конте все одно досягла значних успіхів у попередніх матчах проти серйозних суперників. Виїзди до «Пармі» для змій ніколи не були простими, проте після повернення «хрестоносців» до «еліти» міланський клуб на «Енніо Тардіні» ще не втрачав очки.

Орієнтовні склади

«Парма»: Сепе – Пеццелья, Гальоло, Осоріо, Бузі – Куцка, Куртіч, Ернані – Міхейле, Брунетта, Карамо.

«Інтер»: Ханданович – Бастоні, де Врей, Шкрініар – Перішич, Еріксен, Брозовіч, Барелла, Дарміан – Мартінес, Лукаку.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що майбутній поєдинок стане черговим приводом для «Інтера» набрати максимум очок, до чого тільки буде спунукати статистика суперників у попередніх зустрічах цього сезону. За таких умов, ставка «Інтер Мілан заб'є 2 або 3 голи» за 1,98 від Parimatch виглядає дуже непоганою пропозицією.

4 березня, четвер

Парма – Інтер
Парма. «Енніо Тардіні». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 11.50
  • 6.20
  • 1.27
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.