Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 березня 2021, 20:10
2189
0

Вест Бромвіч – Евертон. Прогноз на матч чемпіонату Англії

«Дроздам» «іриски» вочевидь не до душі, але вибирати в цьому сезоні не доводиться

| Оновлено 04 березня 2021, 20:10
2189
0
Вест Бромвіч – Евертон. Прогноз на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Англійський футбол вже встиг настільки сповнитися весняними флюїдами, що одразу за 26-м туром Англійської Прем'єр-ліги несподівано розпочався 29-й, у рамках якого проводилися як напружені протистояння в окремих зонах турнірної таблиці, так і поєдинки між командами, що мають абсолютно різні інтереси в поточному сезоні. Зустріч «Вест Бромвіча» і «Евертона» на стадіоні «Хоторнс» буде належати до числа останніх із перерахованих вище.

«Вест Бромвіч»

Підопічні Сема Еллардайса занадто довго йшли до усвідомлення свого статусу команди Англійської Прем'єр-ліги, яка найбільш пропускає м'ячів у власні ворота, однак у попередніх зуміли непогано попрацювати над персональної статистикою в матчі проти двох прямих конкурентів в особі «Брайтона» (1:0) і «Бернлі» (0:0), а також представника лідируючої групи – «Манчестер Юнайтед» (1:1). За великим рахунком, ми зараз змушені констатувати найбільш удалий період сезону для «дроздів» за набраними очками, і цю серію вони явно не захочуть переривати в майбутній грі.

Актуальною темою в просторі англійського футболу є перехід команд-учасниць АПЛ до заключної третини сезону, в умовах якої кожен набраний бал матиме набагато більше значення, ніж до цього. «Вест Бромвіч» прекрасно усвідомлює ризики втрат очок в матчах, що залишилися до кінця футбольного року, та ще й у тій ситуації, у якій опинилася команда Аллардайса. Головні претенденти на виліт у Чемпіоншип поступово активізувалися в підвалі турнірної таблиці, що автоматично стимулює кожну з команд досягати хоч якихось позитивних результатів у своїх поєдинках.

«Евертон»

Ліверпульський колектив лише абсолютно не цікавить ситуація в нижній половині турнірної таблиці, адже команда Карло Анчелотті все ще зберігає шанси не тільки на потрапляння до потенційної зони єврокубків, а й грозиться замахнутися на куди більш значимий успіх – вихід до Ліги чемпіонів УЄФА. За великим рахунком, для цього у «ірисок» наявний прекрасний збіг обставин у вигляді не найвдалішої форми прямих конкурентів і власний відмінний настрій після довгоочікуваної перемоги на «Енфілді» над «Ліверпулем», яка потім була продовжена успіхом в грі проти «Саутгемптона».

Календар майбутніх поєдинків, у якому відсутні єврокубкові зустрічі, тільки підштовхує «Евертон» до нових звершень. Колектив Анчелотті в поточному сезоні вже навіть встиг спробувати себе в ролі лідера турнірної таблиці, тому точно не відмовиться від можливості знову піднятися на провідні позиції в національній першості. Але для цього «ірискам» буде необхідно вирішити ключові проблеми з результативністю.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Евертона», і завершилася перемогою «ірисок» з рахунком 5:2.

У «Вест Бромвіча» був шокуючий період на стику років, коли команда Аллардайса на своєму полі пропускала більше трьох м'ячів за гру протягом серії відразу з п'яти поєдинків. Однак останні результати виступів «дроздів» дають слабку надію, що подібна вакханалія не отримає свого продовження.

«Евертон» – один із кращих колективів країни, за винятком «Манчестер Сіті», який не помічає суперників на внутрішній арені, за результатами гостьових поєдинків у попередній серії дуелей. При цьому, ліверпульський клуб досягав своїх успіхів не тільки в протистояннях із прямими конкурентами «Вест Бромвіча» в турнірній таблиці.

Орієнтовні склади

«Вест Бромвіч»: Джонстон – Таунсенд, Бартлі, О'Ши, Фурлонг – Йокушлу – Філліпс, Мейтленд-Найлс, Галлахер, Матеус Перейра – Діаньє.

«Евертон»: Пікфорд – Дінь, Годфрі, Кін, Холгейт – Гомеш, Аллан, Дукуре – Сігурдссон – Рішарлісон, Калверт-Льюїн.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в майбутній грі «Евертон» зуміє розвинути свою переможну серію до трьох поєдинків поспіль, але розгрому суперників у гостьовій грі від команди Анчелотті навряд чи варто очікувати. За таких умов, ставка «Евертон переможе в 1 або 2 м'ячі» за 2,25 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

4 березня, четвер

Вест Бромвіч – Евертон
Вест Бромвіч. «Хоторнс». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports +»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 4,20
  • 3,55
  • 1,92
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.