Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 березня 2021, 19:45
2057
2

Фулгем - Тоттенгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Шпорам» необхідно повертатися на переможну стежку

| Оновлено 04 березня 2021, 19:45
2057
2
Фулгем - Тоттенгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У четвер, 4 березня, у Лондоні на полі стадіону «Крейвен Котедж» відбудеться перенесений матч 33 туру чемпіонату Англії, в якому «Фулгем» прийме «Тоттенгем».

«Фулгем»

Команда Скотта Паркера, яка проводить перший сезон у АПЛ після повернення із Чемпіоншипа, займає в турнірній таблиці 18 місце, очолюючи тріо аутсайдерів. У 26 зіграних матчах вона набрала 23 очки, зазнавши 11 поразок, 11 раз зігравши внічию та здобувши 4 перемоги.

У восьми крайніх на сьогодні зустрічах «дачники» програли лише один раз («Лестер» - 0:2 вдома, 3 лютого). Проте у команди є відразу 5 нічиїх при двох перемогах. У п'яти останніх іграх «Фулгем» зовсім не поступається - «Вест Гем» (0:0 вдома), «Евертон» (2:0 на виїзді), «Бернлі» (1:1 на виїзді), «Шеффілд Юнайтед» (1:0 вдома) та «Кристал Пелас» (0:0 на виїзді).

За результатами в рідних стінах у поточному сезоні у «Фулгема» 18-й показник у АПЛ. У 13 матчах він набрав 10 очок (2 перемоги, 4 нічиї, 7 поразок). У двох останніх іграх на «Крейвен Котедж» хлопці Паркера взяли 4 очки (вже згадані 0:0 із «Вест Гемом» та 1:0 із «Шеффілд Юнайтед»), а до цього мали серію з трьох поразок.

«Тоттенгем»

Команда Жозе Моурінью наразі займає в таблиці чемпіонату Англії 8 місце. У 25 матчах вона набрала 39 очок, маючи в активі 11 перемог та 6 нічиїх, а у пасиві 8 поразок. При цьому у 13-ти останніх іграх «шпори» зазнали відразу 7 невдач, тоді як у стартових 12 матчах сезону у команди було лише одне фіаско.

У своєму крайньому на сьогодні поєдинку північні лондонці розгромили вдома «Бернлі» (4:0). Це сталося 28 лютого. До цього матчу «Тоттенгем» йшов на серії з п'яти поразок у шести останніх зустрічах. Програвши по черзі «Ліверпулю» (1:3 вдома), «Брайтон» (0:1 на виїзді) та «Челсі» (0:1 вдома), «шпори» трохи потішили себе перемогою в матчі із «Вест Бромвіч» (2:0 вдома), але потім повернулися до чорної смуги невдач, поступившись «Манчестер Сіті» (0:3 на виїзді) та «Вест Гему» (2:1 також в гостях).

У поточному сезоні у «Тоттенгема» лише 10-й результат ігор на виїзді. У 12 матчах здобуто 5 перемог, а також є 3 нічиї та 4 поразки. В сумі це принесло команді 18 пунктів. До всього іншого, у трьох останніх поєдинках в гостях «шпори» незмінно програвали.

Історія зустрічей

В англійській Прем'єр-лізі клуби провели між собою 29 поєдинків. У семи з них перемогу святкував «Фулгем», в тому числі п'ять на своєму полі. На рахунку у «Тоттенгема» 15 перемог, включаючи шість на виїзді. 7 матчів завершилися внічию.

У матчі першого кола поточного чемпіонату Англії, який відбувся на полі «шпор» 13 січня цього року, суперники розійшлися миром - 1:1. Ця нічия перервала переможну серію «Тоттенгема» у зустрічах з «Фулгемом» у всіх турнірах, яка налічувала п'ять поєдинків.

Орієнтовні склади:

«Фулгем»: Ареоля, Тете, Андерсен, Адарабіойо, Робінсон, Х. Рід, Замбо, Кавалейру, Лофтус-Чік, Лукман, Майя.

«Тотенгем»: Льоріс, Ор’є, Санчес, Алдервейрелд, Регілон, Хейб’єрг, Ндомбеле, Бейл, Лукас, Сон Хин Мін, Кейн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.98 по лінії Parimatch.

4 березня, четвер

«Фулгем» - «Тоттенгем»
Лондон. Стадіон «Крейвен Котедж». Початок - о 20:00
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 0:2

 

 
  • 3.95
  • 3.60
  • 1.98
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 33
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко
Футбол | 22 квітня 2024, 21:45 9
ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pro100alex88
На англійській мові Fulham - Tottenham, отже на українській буде Фулгем - Тотенгем. Існує правило, що при написанні іноземних слів українською букві G – відповідає Ґ, а H - Г.
fon513
Как то они играют...прьігают через турьі...наверное связано с играми в ЛЕ?