Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 березня 2021, 21:47
1052
0

Кристал Пелас - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс матчу чемпіонату Англії

Чи зможуть «червоні дияволи» взяти у «орлів» реванш за домашню поразку у першому колі?

| Оновлено 03 березня 2021, 21:47
1052
0
Кристал Пелас - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс матчу чемпіонату Англії
Premierleague

У середу, 3 березня, у Лондоні на полі стадіону «Селхерст Парк» відбудеться матч 29 туру чемпіонату Англії, у якому «Кристал Пелас» прийме «Манчестер Юнайтед».

«Крістал Пелас»

Команда Роя Ходжсона в таблиці англійської Прем'єр-ліги значиться на 13 місці. У 26 матчах вона набрала 33 очка, здобувши 9 перемог, 6 раз зігравши внічию та зазнавши 11 поразок. На своєму полі «орли» розжилися 16 пунктами, провівши 13 ігор. По 4 рази вони перемогли та зіграли внічию, а у п'яти поєдинках поступилися.

Наразі лондонці мають у активі серію з двох матчів без поразок. 22 лютого вони у гостях обіграли «Брайтон» (2:1), а 28-го числа на своєму полі поділили очки із земляками з «Фулґема» (0:0). Ця низка результатів допомогла «Кристал Пелас» закрити серію з двох поразок, коли вони по черзі поступилися на виїзді «Лідсу» (0:2, 8 лютого) та вдома «Бернлі» (0:3, 13 лютого).

Не зайвим буде зауважити, що у 11 офіційних матчах 2021 року (АПЛ та розіграш Кубка Англії) підопічні Ходжсона здобули 4 перемоги, двічі задовольнялися нічиїми та зазнали 5 поразок.

«Манчестер Юнайтед»

Команда Уле-Гуннар Сульшера займає 2 позицію у турнірній таблиці чемпіонату Англії. У 26 матчах вона набрала 50 очок, маючи у активі 14 перемог та 8 нічиїх, а в пасиві 4 поразки. На сьогодні «Манчестер Юнайтед» має серію із шести матчів без поразок, у яких здобуто 2 перемоги при 4 нічиїх. В останнє манкуніанці покидали поле переможеним 27 січня, коли у рідних стінах програли «Шеффілд Юнайтед» (1:2).

Що до успіхів «червоних дияволів» на виїзді, то в цій компанії вони займають 3 місце, та залишаються єдиною командою АПЛ, яка у гостях гіркоти невдач ще не пізнала. У 13 матчах вона здобула 8 перемог та 5 раз зіграла внічию, що дало їй 29 пунктів. Втім, у трьох останніх поєдинках поза домом «МЮ» незмінно грає внічию («Арсенал» - 0:0, «Вест Бромвіч» - 1:1, «Челсі» - 0:0).

Історія зустрічей

Команди провели між собою у англійській Прем'єр-лізі 23 поєдинки. На рахунку у «Крістал Пелас» 2 перемоги, та обидві - виїзні. В активі у «Манчестер Юнайтед» 17 виграшів, включаючи вісім гостьових. 4 зустрічі завершилися внічию.

У поєдинку першого кола поточного сезону, який відбувся у Манчестері на «Олд Траффорд» 19 вересня 2020 року, перемогли гості з рахунком 3:1.

Орієнтовні склади:

«Крістал Пелас»: Гуаїта, Ворд, Куяте, Кехілл, Ван Анхолт, Таунсенд, Мілівоєвіч, Рідевалд, Езе, Бентеке, Матета.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Ван-Біссака, Ліндельоф, Магуайр, Шоу, Мактомінай, Фред, Грінвуд, Бруно Фернандеш, Решфорд, Марсьяль.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.44 по лінії Parimatch.

3 березня, середа

«Крістал Пелас» - «Манчестер Юнайтед»
Лондон. Стадіон «Селхерст Парк». Початок - о 22:10
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 1:2

 

 
  • 8.0
  • 4.60
  • 1.44
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.