Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 березня 2021, 21:01
5112
2

Ліверпуль – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 29-го туру АПЛ

| Оновлено 04 березня 2021, 21:01
5112
2
Ліверпуль – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 29-го туру АПЛ «Ліверпуль» – «Челсі»:

«У 2021 році «Ліверпуль» зіграв 13 матчів, в яких 7 разів програв. Але більшою мірою це пов'язано з великою кількістю травмованих. У першу чергу, впливає на такі результати відсутність центрального захисника Ван Дейка. Крім цього, пропускають матчі Хендерсон, Гомес, Матіп, Фабіньо, Жота.

«Мерсисайдці» програли чотири матчі поспіль в АПЛ «Брайтон», «Ман Сіті», «Лестеру і «Евертону». Але зате несподівано для багатьох перемогли в Лізі чемпіонів на виїзді «Лейпциг» (2:0). Так, 28 лютого «Ліверпуль» виграв у «Шеффілд Юнайтед» (2:0). І, тим не менше, команда Клоппа йде всього лише шостою в АПЛ і ризикує не потрапити в Лігу чемпіонів. А зараз «Ліверпулю» грати з «Челсі», який після приходу Тухеля успішно грає у всіх турнірах. Лондонці перемагають в АПЛ і в Лізі чемпіонів. Вони дуже мало пропускають. Яскраве тому підтвердження – нічия 0:0 з МЮ.

Суперники йдуть по сусідству в турнірній таблиці. У п'ятого «Челсі» – 44 очка, у шостого «Ліверпуля» – 43. У принципі, нікому програвати небажано, «Ліверпулю» тим більше. Обидві команди вже не борються за чемпіонство Англії, їхнє основне завдання – потрапити в Лігу чемпіонів наступного сезону і успішно виступити в поточному розіграші найпрестижнішого єврокубка. Тим більше, вони перемогли в перших матчах, і у команд є можливість проходити далі. Я не буду здивований нічийному результату матчу.

Хочу звернути увагу на складний графік «Челсі». 4 березня їм грати з «Ліверпулем», а 8 березня – з «Евертоном». Тобто команда Тухеля зіграє два матчі поспіль з ліверпульськими командами. Потім 13 березня їм грати з «Лідсом», а 17 березня – зустріч-відповідь Ліги чемпіонів з «Атлетіко». У них дуже щільний графік з важливими матчами. Але у «Челсі» хороший склад, є можливість проводити ротацію.

І ось в пресі пишуть, що лондонці націлилися на Кіліана Мбаппе і що Роман Абрамович готовий заплатити гроші за француза. А я залишуся при своїй думці: я на місці ПСЖ залишив би Мбаппе і купив би ще Холанда, щоб зробити суперкоманду. До речі, «Челсі» також розглядає варіант з покупкою норвежця. Я не здивуюся, якщо Холанд опиниться в «Челсі». Тобто на олівці у лондонців Мбаппе і Холанд. Щоправда, такі топові гравці у всіх на олівці (сміється).

А щодо матча «Ліверпуль» – «Челсі» скажу, що велика ймовірність нічиєї тут. Команди авантюрно грати не будуть, «Челсі» мало пропускає. Атакуючий потенціал команд хороший, і вони будуть грати акуратно», – вважає Грозний.

Матч «Ліверпуль» – «Челсі» відбудеться 4 березня. Початок зустрічі – о 22:15.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 155
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 5
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил