Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 01 березня 2021, 14:25
2863
6

Півзахисник Агробізнеса: «У матчі з Шахтарем шанси рівні»

Руслан Черненко - про майбутню зустріч 1/4 фіналу

| Оновлено 01 березня 2021, 14:25
2863
6
Півзахисник Агробізнеса: «У матчі з Шахтарем шанси рівні»
ФК Агробізнес. Руслан Черненко

Нападник «Агробізнесу» Руслан Черненко поділився зі Sport.ua очікуваннями від матчу 1/4 фіналу Кубка України проти «Шахтаря», який вібдудеться 3 березня, а також розповів про спаринги команди.

- Чи переглядали ви останні матчі «Шахтаря»? Які у вас враження залишилися від гри «гірників»?
- Про «Шахтар» знають у всій Європі. Будемо виходити на поле і намагатися продемонструвати свій найкращий футбол. Головне, щоб на полі був єдиний колектив. Лише за рахунок самовіддачі та організації можна досягти результату. В аеропорту Туреччини дорогою до Києва слідкували за матчем УПЛ за участю «Шахтаря» та «Зорі».

- Знаєте, кому протистоятимете на полі?
- Звісно, ми вже розбирали певні моменти, але все ще у процесі. Зараз повернемося до Києва і потім на теоретичних заняттях все ретельно проаналізуємо.

- Що очікує на вас у день Кубку України?
- Це звичайний день, який нічим не відрізнятиметься. Вранці поснідаємо, відпочинемо і ввечері протистоятимемо гранду українського футболу. Чудово, що матч матимуть змогу відвідати вболівальники. Сподіваюся, що гра сподобається фанатам футболу.

- Чи є шанси на перемогу?
- До гри шанси завжди 50 на 50. Для нас важливо зіграти у свій футбол. З вірою у власні сили можна перемогти будь-якого суперника. У футболі немає нічого неможливого.

- Як оціните спаринги?
- У нас були хороші контрольні матчі з якісними суперниками. Запам'ятався матч з «Десною»,  «Торпедо-БеЛазом», командою з Грузії. Думаю, що за рахунок цих матчів зможемо добре підготуватися до відновлення змагань.

- З чим пов'язуєте поразки у трьох контрольних матчах на турецькому зборі?
- Програвати нікому не приємно. Але на зборах тренерський штаб більше експериментує, пробує нові тактичні схеми. Граємо під серйозними навантаженнями. Головне, щоб не припускалися таких помилок в офіційних матчах.

- Хто ваш головний конкурент в команді, який змушує тримати себе в формі?
- Так, на сьогодні я найкращий бомбардир «Агробізнеса», але всі мої забиті м'ячі — заслуга команди. Всі працюємо на спільний результат. Без партнерів у мене нічого б не вийшло. Хочу навесні забити якомога більше м'ячів. У будь-якій команді нападники завжди конкурують один з одним, кожен хоче бути найкращим, забивати більше. Важливо, що в нас є здорова конкуренція з Петровим, Семенюком та Семенцем.

Анатолій Янголь з Туреччини

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
solart1964
Если Шахтер будет так же перекатывать стоя, то у Агробизнеса шансы даже больше будут, чем равны
SEMIRAMID
Парень трезво и реально смотрит на вещи! Молодец! Согласен с ним полностью: шансы на игру с Шахтером 50 % на 50 %. Единственное, что он толерантно сказал, чтобы не обидеть игроков Шахтера:" О «Шахтере» знают во всей Европе". Упустив ключевое слово в предложении: " О Позоре «Шахтера» знают во всей Европе!" (Интеру 0:5, Боруссии М 0:10!) Сейчас Шахтер - это команда бей - беги, поэтому ее нечего бояться даже представителю Первой Лиги, не говоря о лидере Пердива и доказательства тому игра с Рухом 1:1 и Колосом 0:0. Так что Руслан, надеюсь ты пополнишь счет своим забитым мячам, а Агробизнес еще раз покажет некчемный уровень недоклуба с окружной Киева!
khatskevich_bog
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
Они реально думают что шансы равны?