Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 28 лютого 2021, 13:55
4083
9

Барселона в гостях обіграла Севілью завдяки голам Дембеле і Мессі

Після цього успіху каталонський клуб піднявся на друге місце в іспанській Прімері

| Оновлено 28 лютого 2021, 13:55
4083
9
Барселона в гостях обіграла Севілью завдяки голам Дембеле і Мессі
Getty Images/Global Images Ukraine

Перший тайм вийшов нудним та нецікавим. Команди не дуже прагнули до того, щоб загострювати ситуацію біля воріт суперників. Досить сказати, що перший удар в матчі був нанесений тільки на 22-й хвилині, але Дембеле пробив недостатньо сильно і Боно легко зреагував і забрав м'яч в руки.

Виправився форвард «Барселони» на 29-й хвилині. Отримавши передачу з центру поля, він стрімко увірвався до штрафного майданчика «Севільї», не став зближуватися з Боно і технічно запустив м'яч поміж ніг воротарю.

Ще один епізод можна згадати на 40-й хвилині, коли Дест справа змістився трохи в центр і завдав сильного удару - м'яч пролетів над поперечиною, Ось, мабуть, і все, що заслуговувало уваги до перерви.

Другий тайм також пройшов за переваги «Барселони». Так, на 59-й хвилині після затяжної атаки каталонців, Дест знову завершував зусилля своїх партнерів, але цього разу його удар прийшовся у штангу. І тут же буквально за хвилину з відмінної передачі Дембеле не влучив у ворота з вигідної позиції Мессі.

Щодо «Севільї», то вона була сьогодні невпізнанна. Головний тренер команди Лопетегі в перерві провів три заміни, а на 62 хвилині - ще дві, тим самим вичерпавши свій ліміт. Але нічого путнього з цього не вийшло.

А «Барселона» наприкінці матчу забила другий гол, який став заслугою індивідуальної майстерності Мессі. Аргентинець легко вбіг до штрафного майданчика суперників, обіграв одного захисника, а з-під другого пробив. Боно зреагував на цей удар, але м'яч знову опинився у Мессі і той пробивав вже у порожні ворота.

Ось так підопічні Рональда Кумана здобули другу перемогу поспіль і піднялися вже на друге місце в турнірній таблиці іспанського чемпіонату.

Чемпіонат Іспанії з футболу. Прімера. 25 тур

Севілья - Барселона - 0:2

 Дембеле (29), Мессі (86)

Дієго Карлос (38), Лопетегі, гол.тренер (44), Ескудеро (45), Рекік (46), Хордан (88) - Мессі (42), Дембеле (82)

«Севілья»: Боно, Навас, Кунде, Дієго Карлос (Рекік, 46), Ескудеро, Фернандо, Хордан, Ракітіч (Оскар Родрігес, 62), Мунір (Ен-Насірі, 46), А.Гомес (Сусо, 46), Л.Де Йонг (Торрес, 62)

«Барселона»: Тер Штеген, Мінгеса, Піке (Араухо, 67, Умтіті, 82), Лангле, Педрі (Моріба, 70), Ф.Де Йонг, Дест, Бускетс, Альба, Мессі, Дембеле (Брейтуейт, 82)

Стадіон: «Рамон Санчес Писхуан»

СЕВІЛЬЯ - БАРСЕЛОНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Отличный матч выдала Барселона! Засдуженная победа! Месси как всегда лучший! Один год забил и отдал шикарнейшую голевую передачу! Уверенно лидирует среди бомбардиров чемпионата Испании - 19 мячей!
Barsa_che
Отличный матч выдала Барселона! Заслуженная победа! Месси как всегда лучший! Один гол забил и отдал шикарнейшую голевую передачу! Уверенно лидирует среди бомбардиров чемпионата Испании - 19 мячей!
Surkis-fuflo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
hanter567
Ні,незможе(але хотілося б) гра "сирувата" і немає якоїсь впевненості(гра на гру незхожа)
K_Sarioglo@i.ua
Пусть этот Месси попробует Барсу против ПСЖ затащить. Не сможет? Я так и думал.